Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Nurettin Sönmez, ‘5 yılımı Çin’de Chi Kung kampında geçirdim’ açıklamasıyla dikkat çekti!

Oyuncu Nurettin Sönmez, ‘5 yılımı Çin’de Chi Kung kampında geçirdim’ açıklamasıyla dikkat çekti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinde yedi yıl boyunca ‘Bamsı Beyrek’ karakterine hayat veren Nurettin Sönmez’in 5 yılını Çin’de Chi Kung kampında geçirdiğini biliyor muydunuz?

Belirli fiziksel duruşlar ve beden hareketlerini, dikkat ve nefes ile birlikte kullanarak Çin Tıbbı’na göre tanımlanmış beden organ ve kanallarında enerji uyumunu sağlayan bir pratik olan Chi Kung’a ilgi duyduğunu söyleyen oyuncu, bunun için Çin’de yaklaşık beş yılı eğitim kampında geçirdiğini söyledi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Nurettin Sönmez, Game of Thrones dizisinde canlandırdığı ‘Khal Drogo’ rolüyle dünya çapında üne kavuşan, 2016’da çizgi roman karakteri ‘Aquaman’ olarak sevenleriyle buluşan Jason Momoa’ya benzerliğiyle de dikkat çekiyor.

Oyuncu Nurettin Sönmez, '5 yılımı Çin'de Chi Kung kampında geçirdim' açıklamasıyla dikkat çekti! 7

ABD’li aktörün hayranlarından gelen tepkileri anlatan oyuncu, “Ömür Gedik bununla ilgili bir haber yapmıştı. Hatta beraber izlemiştik. Ben de benzetiyorum kendimi ama enerjimiz daha çok benziyor. Jason Momoa hayranlarından bana tepkiler geliyor, onu taklit etmeye çalıştığımı iddia ediyorlar ama öyle bir derdim yok” şeklinde konuştu.

Yaz dönemi için yeni projeleri  değerlendirdiğini belirten Nurettin Sönmez, “2021 yaz dönemini Ege tarafında balıkçı barınağında geçirdim, doğa ile baş başa kalmayı seviyorum. Oyuncu arkadaşlarımdan benimle birlikte doğada kalmayı ve vakit geçirmeyi isteyen oluyor ama en fazla üç gün dayanabiliyorlar” açıklamasıyla da dikkat çekti.