Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Seda Bakan paylaşımıyla sosyal medyayı ikiye böldü!

Oyuncu Seda Bakan paylaşımıyla sosyal medyayı ikiye böldü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Seda Bakan, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Şimdilerde vaktinin büyük kısmını kızları Leyla ve Ela ile geçiren oyuncu son instagram paylaşımındaki görüntüsüyle hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Oyuncunun instagram hesabında, “Olaylar olaylar…” notuyla paylaştığı makyajlı hali, sosyal medyadaki takipçilerini ikiye böldü.

Instagram’da 1,1 milyon takipçisi olan oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Seda Bakan’ın bazı hayranları fotoğraflarda çok değişik çıktığını belirterek, doğal halini daha çok beğendiklerini ifade ettiler.

Oyuncu Seda Bakan paylaşımıyla sosyal medyayı ikiye böldü! 7

Bazı takipçileri ise fotoğraflara, Seda Bakan’ın her haliyle güzel olduğunu belirten yorumlarda bulundular. Güzel oyuncunun hayranlarının farklı görüşleri, fotoğraflarda Seda Bakan’ın her zaman olduğundan daha değişik  görünmesi nedeniyle oldu. Müge Boz, Cemre Kemer ve Hazal Türesan’ın da aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları ise paylaşıma güzel yorumlarda bulundular.

Müzisyen Ali Erel ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, 2019’da büyük kızı Leyla’yı, birkaç ay önce de küçük kızı Ela’yı kucağına almıştı. Seda Bakan, en son geçen sezon Mucize Doktor isimli dizide ‘Ferda’ karakterini canlandırmış ama 13 bölüm sonrasında aniden hikayeden ayrılmıştı. Oyuncu, sonraki süreçte ise Netflix’de yayınlanan Zeytin Ağacı adlı dizide izleyicinin karşısına çıktı.