Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin setinde keyifler yerinde dansı bakın hangi oyunculardan geldi!..

Teşkilat dizisinin setinde keyifler yerinde dansı bakın hangi oyunculardan geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat dizisi 18 Aralık Pazar akşamı 58.bölümüyle ekrana geldi.

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası final karşılaşması Arjantin ile Fransa arasında oynandı ve penaltılarla sonuçlanan müsabaka TRT1 ekranında yayınlandı.

Teşkilat dizisi ise heyecanlı geçen futbol müsabakasının hemen ardından 58. bölümü ile ekrandaydı ve dizi reytinglerde tüm kategorilerde üçüncülük elde ederek, yine başarısını ortaya koydu.

Reyting başarısının ardından dizide ‘Zehra’ karakterine hayat veren Deniz Baysal ile ‘Halit Başkan’ karakterini canlandıran Turgut Tunçalp’in dansı da sosyal medyaya damga vurdu. Deniz Baysal paylaşımına, “Keyfimiz 10 numara” notunu düştü.

Deniz Baysal’ın paylaşımı yüzlerce izleyici yorumu aldı. “MİT’e hiç yakışıyor mu bu haller”, “Başkanı da yoldan çıkardı” ve “Başkanım sizi ciddi görmeye alışmışız, bu haliniz acayip geldi” şeklinde yapılan bazı esprili yorumlar dikkat çekti.

Teşkilat’ın yayınlanan 58. bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Zehra’nın hainin kim olduğunu hatırlayamaması üzerine ekip, dört koldan çalışmalara başladı.  Onlarca düşmanın arasına girmesi gereken Ömer ve Zehra, canlarını ortaya koydu.