Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi ne Akın Akınözü’ne ne de tv8’e çok yaramadı! Ancak Bensu Soral çok kazançlı çıktı!

Tuzak dizisi ne Akın Akınözü’ne ne de tv8’e çok yaramadı! Ancak Bensu Soral çok kazançlı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları TV8 ekranında yayınlanan Tuzak dizisinin erkan final yapacağı iddiasının bizzat kanalın sahibi Acun Ilıcalı tarafından yalanlanması çok önemli bir gelişmeydi. Dizinin hayranları da düşük gelen reytinglere rağmen, tv8’in Tuzak’ı devam ettirme kararlılığı nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolde buluşturan dizinin hikayesine yönelik eleştiriler olsa da dizi hayranları, yeni bölümleri merakla beklemeye devam ediyor. Tuzak dizisinden büyük beklentisi olan Akın Akınözü hayranları, dünyanın dört bir yanından yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile projeyi öne çıkartmaya devam ediyor. Ancak oyuncu açısından bu dizinin Kaderimin Oyunu dizisinden bir farkı yok. Hercai isimli dizideki büyük çıkışından sonra orta seviye hikayelerde yer alarak yoluna devam ettiği gözüken Akın Akınözü’nün kariyerine Tuzak dizisinin katacağı fazla bir şey olmadığı da görülüyor.

Ancak bu durum başrol kadın oyuncusu olarak yeniden ekrana dönen Bensu Soral için geçerli değil. Oyuncu, İçerde isimli dizide büyük popülerlik kazandıktan sonra uzun süre ekranlara ara verdi. Geçen sezon ise Cam Tavanlar isimli diziyle geri dönüş yaptı ve Kubilay Aka ile başrolü paylaştı. Bu dizi ne yazık ki 8 bölüm ekranda kalabildi ve birçok kişi de kadın başrol seçiminin yanlış olduğu yönünde değerlendirmeler yaptı.

Tuzak dizisi ne Akın Akınözü'ne ne de tv8'e çok yaramadı! Ancak Bensu Soral çok kazançlı çıktı! 44

Bensu Soral’ın oyunculuğu Cam Tavanlar dizisindeki performansı nedeniyle tartışılmaya başlanmıştı. Bu projeden 1 yıl sonra genç oyuncu bu sefer Tuzak isimli tv8 dizisine başladı ve performansı ile eleştirilerin pek de haklı olmadığını ortaya koydu.

Bensu Soral, Tuzak dizisinde gayet başarılı bir performans ortaya koyunca da bir yıl önceki eleştiriler yerini övgülere bıraktı. Tuzak dizisi çok başarılı reytingler almasa bile Bensu Soral’ın oyunculuk başarısını sürdürmesi ve sosyal medyada çok konuşulmasını sağlaması bakımından önemli gözüküyor.

Bensu Soral, “Dizimiz devam ediyor. Çok keyifli bir set. Biz çok memnunuz. İnşallah yaza kadar devam edecek” açıklamasını yaptı. Oyuncunun bu sözleri reytingler ne olursa olsun tv8’in Tuzak dizisini sezon sonuna kadar sürdürme kararlılığında olduğunun anlaşılması ile daha da anlamlı oldu.

Oyuncu, hayatı pozitif yönlerden değerlendirdiğini ve bu nedenle de 2022 yılının kendisi için iyi geçtiğini anlattı. Bensu Soral, “Yeni yıldan da daha güzel bir sene diliyorum. Sağlık, mutluluk, başarı, bereket. Hepsinin bir arada olduğu bir yıl diliyorum” dedi.