Ana sayfa Dizi Haberleri Beverly Hills dizisinin uyarlaması olan Gelecek Uzun Sürer dizisinde roller belli olmaya başladı!

Beverly Hills dizisinin uyarlaması olan Gelecek Uzun Sürer dizisinde roller belli olmaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların dünyayı etkisi altına alan dizisi Evimiz Hollywood’da’nın Türkiye uyarlaması Gelecek Uzun Sürer’in hazırlık çalışmaları son hız sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olurken canlandıracakları karakterler de ortaya çıkmaya başladı.

Orijinal adı Beverly Hills 90210 olan ve Türkiye’de Evimiz Hollwood’da adıyla gösterilen dizi Beverly Hills’te zengin ailelerin arasına taşınan Brandon ve Brenda kardeşlerin maceralarını anlatıyordu. Dizide ayrıca zengin ailelerin çocukları olan Kelly, Steve, Dylan, Donna, David, Steve isimli karakterlerler vardı.

Türkiye’ye Gelecek Uzun Sürer ismiyle uyarlanacak olan dizinin oyuncuları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizi için şimdiye kadar Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora, Necip Memili gibi isimlerle anlaşma yapıldı.

Evimiz Hollywood’da’nın uyarlaması Gelecek Uzun Sürer dizisinde roller belli olmaya başladı! 64

Gelecek Uzun Sürer dizisinde Mert Yazıcıoğlu’nun dizinin ana karakterlerinden biri olan Brandon Walsh’u canlandıracağı öğrenildi. Gelen bilgiye göre Aytaç Şaşmaz da dizinin yakışıklı ve asi karakteri Dylan’ı canlandıracak. Diğer oyuncuların canlandıracağı karakterler de büyük bir merakla bekleniyor.

FOX TV’de yeni sezonda ekrana gelecek olan Ay Yapım imzalı Gelecek Uzun Sürer dizisini Çukur ve Üç Kuruş’un senaristi Damla Serim kaleme alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturacak.

1990- 2000 tarihleri arasında ABD’nin Fox kanalında yayımlanan ve tüm dünyada büyük ilgi gören televizyon dizisi. Türkiye’de Evimiz Hollywood’da adıyla yayımlanan dizi sırasıyla Interstar, Kanal D, Show TV ve Cine 5’te gösterildi ve başrol oyuncuları o yıllarda gençlerin idolleri olmuştu.

Dizinin başrol oyuncularından olan Jason Priestley, aynı zamanda en gözde karakterlerindendi. Dizinin bir başka yakışıklı oyuncusu olan Luke Perry de o dönem ekranlarda fırtına estirmişti. Evimiz Hollywood’da dizisi, muhasebeci olan babalarının işi sebebiyle Beverly Hills’e taşınan Brandon ve Brenda isimli ikiz kardeşlerin hikayesini anlatıyordu. Kendilerini bir anda Hollywood’un zengin ve sosyetik gençleri arasında bulunan ikiz kardeşler başta uyum sağlamakta zorluk çekse de zamanla ortama alışmış ve çok güzel dostluklar kuruyordu.