Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Tolga Güleç, Yasemin Allen’a olan aşkını sosyal medyada haykırdı!..

Oyuncu Tolga Güleç, Yasemin Allen’a olan aşkını sosyal medyada haykırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncular Yasemin Allen ile Tolga Güleç’in aşkı geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Oyuncu Yasemin Allen, meslektaşı Tolga Güleç ile sürpriz birlikteliğini ilan etmişti. Yasemin Allen’ın “İlişkimiz çok yeni başladı, çok mutluyuz” itirafı sonrası ünlü çift birlikte görünmeye başladı.

Yasemin Allen’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımına sevgilisi Tolga Güleç’ten gelen yorum ikilinin hayranlarını mest etti. Tolga Güleç, güzel oyuncuya olan aşkını sosyal medyada da ilan etti.

Oyuncu Tolga Güleç, Yasemin Allen'a olan aşkını sosyal medyada haykırdı!.. 7

Yasemin Allen instagram hesabında arabada bir fotoğrafını paylaştı. Tolga Güleç sevgilisinin fotoğrafına kayıtsız kalamadı ve ‘Kullanana aşığım’ şeklinde yorum yaptı. Yasemin Allen da Güleç’e kalp emojisi ile yanıt verdi. İkilinin hayranları da fotoğrafın altına pek çok yorumda bulundu.

Tolga Güleç’le aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündemine gelen Yasemin Allen geçtiğimiz günlerde ilişkisi hakkında ilk kez konuşmuş. Güzel oyuncu, “Çok yeni başladı ilişkimiz. Çok mutluyuz. Dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem” açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncu, muhabirlerin “Yaklaşık 2 aydır birliktesiniz değil mi?” sorusuna da gülerek “Gün tutmuyoruz diyeceğim ama yalan söylemiş olurum, tutuyoruz. Çok teşekkürler”  yanıtını vermişti.