Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ufuk Bayraktar, hayranlarına müjdeli haberi verdi!..

Oyuncu Ufuk Bayraktar, hayranlarına müjdeli haberi verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar uzun süredir dizilerde yer almıyor. Ezel isimli dizide ‘Ramiz Karaeski’ karakterinin gençliğini canlandıran ve rolüyle herkesi etkileyen oyuncu en son 2016 yılında Vatanım Sensin’de rol aldı.

O tarihten bu yana da başka bir projede gözükmeyen Ufuk Bayraktar kendi filmini çekti. Ruhsatsız silahla kavgaya karıştığı için 2018 yılında ceza alan ve hapis yatan Ufuk Bayraktar’ın senaryosunu cezaevindeyken yazdığı “Dayı: Bir Adamın Hikâyesi” filmi  geçtiğimiz yıl 10 Aralık’ta vizyona girmiş ve pandemi koşullarında büyük bir başarıya imza atmıştı.

Ufuk Bayraktar’ın Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket ve Turgut Tunçalp’le kamera karşısına geçtiği film şimdi de Amazon Prime Video’nun yayınlayacağı ilk Türk filmi oldu.

Oyuncu Ufuk Bayraktar, hayranlarına müjdeli haberi verdi!.. 7

Uğur Bayraktar 12 hafta gösterimde kalan filmi hem yönetmiş, hem de Serkan Öztürk’le senaryosunu yazmıştı. Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda filmin 13 Mayıs’ta Prime Video’da yayınlanacağını hayranlarına duyurdu.

Aksiyon ve dram türündeki filmin konusu özetle şöyle: “Cesareti, merhameti ve adalet duygusu küçük yaştayken içine yerleşmiş olan kahramanın köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi, onu çalışması için İstanbul’a köylüleri Seyfi’nin yanına gönderirler. Böylece kahramanımız çeşitli olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girecek ve alemdeki zirveye yükseliş hikayesi başlayacaktır.