Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sevilen Hekimoğlu’nun yönetmeninden yeni bir dizi geliyor!

Çok sevilen Hekimoğlu’nun yönetmeninden yeni bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem çok sevilen Hekimoğlu dizisi yaklaşık bir yıl önce ekranlara veda etti ABD’de olay yaratan Dr. House’un uyarlaması olan dizinin genç yönetmeni Emre Aybek’ten şimdi yeni bir dizi geliyor.

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Hekimoğlu dizisi Kanal D’de ekrana geldiğinde çok sevilmişti. Ancak dizi 51. bölümünde ekranlara veda etmişti. İzleyiciler dizi sona erdiğinde büyük tepki göstermişti.

Hekimoğlu dizisinin yönetmeni Emre Aybek’ten şimdi yeni bir dizi geliyor. Dizinin adı Hakime Hanım. Yapımcılığını Tims&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Ayfer Tunç’un kaleme aldığı yeni dizi ATV’de ekrana gelecek. Dizinin başrol oyuncusu ise Vahide Perçin. Yeni dizide ayrıca bir başka usta oyuncu Cem Davran’ın yanı sıra Feyza Sevil Güngör yer alıyor.

Çok sevilen Hekimoğlu’nun yönetmeninden yeni bir dizi geliyor! 7

Hakime Hanım, genç yönetmen Emre Aybek’in ise yönetmen olarak ikinci dizi deneyimi olacak. Başarılı yönetmen daha önce Kara Para Aşk, Vatanım Sensin, Aşk 101 ve Kehribar gibi yapımlarda yardımcı yönetmen olarak görev almıştı.

Hakime Hanım, ekranın çok izlenen Yargı, Mahkum ve yeni başlayan Hakim dizileri gibi hukuk temalı olacak. Bu kez bir kadın hakimin hikayesiyle ekrana gelecek olan dizinin çalışmaları devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın bu sezon sonunda bitmesi izleyenleri üzerken, Vahide Perçin’in başka bir diziyle ancak yine atv ekranlarına dönmesi de güzel bir sürpriz olacak. Bir kadın hakimin etkileyici hikayesinin yansıtılacağı yeni dizi de dram türünde ve şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.