Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisini kabul ederek stratejik bir hamle yaptı!

Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisini kabul ederek stratejik bir hamle yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanmaya başlayan Kasaba Doktoru dizisi, doktorların verdiği hayat kurtarma mücadelesini ekrana taşımaya başladı. Mucize Doktor isimli dizinin 2 sezon süren büyük başarısının ardından Kasaba Doktoru’nun da ilgi görmesi şaşırtıcı bir durum değil. İlk bölüm reytingleri ortalamanın üzerinde gerçekleşti. Belki hedeflenen çok iyi bir açılış olmadı ama kötü de sayılmaz…

Ozan Akbaba için ise Kasaba Doktoru dizisinin stratejik bir önemi var. Oyuncunun böyle bir rolle ekrana geri dönmesi kariyeri adına adeta arınma imkanı veren büyük bir fırsat. 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran oyuncu, geniş bir hayran kitlesi elde etmişti.

Ancak bu rol çok da toplumsal kabul gören bir rol değildi. Mafya dizisinde insan öldürme konusunda uzmanlaşmış bir karakter ile anılmak Ozan Akbaba için çok da nitelikli bir durum değil.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın final yapmasının ardından oyuncunun bu sefer tam zıttı bir rolde yer alarak, insan hayatını kurtarmaya yönelik bir cerrahı canlandırması, büyük bir arınma fırsatı sunuyor.

Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisini kabul ederek stratejik bir hamle yaptı! 3

Cuma akşamları artık TRT1 ekranında Hakan karakterinin insanları kurtarma ve onlara yardımcı olma mücadelesini izleyeceksiniz. Hazal Subaşı, Vildan Atasever ve Deniz Can Aktaş’ın da başrollerinde yer aldığı dizi, bir sosyal sorumluluk niteliği de taşıması nedeniyle büyük önem taşıyor.

Son yıllarda ülkemizde doktorlara yönelik uygulanan şiddet olaylarına karşı TRT1’in toplumsal sorumluluğu ve doktorların önemini anlatan Kasaba Doktoru dizisi iyi düşünülmüş bir proje.

Ozan Akbaba da bu hikayenin başrolünde yer alarak, mafya dizisiyle geçen 6 yıllık dönemi unutturmak ve insan hayatının değerini ortaya koyan, doktorluğun ne kadar kutsal bir meslek olduğunu gösteren bir rolle hayranlarının karşısına çıktı.

Oyuncu adına oldukça doğru zamanda ve stratejik bir karar olan bu dizi, hikayesiyle milyonları etkileme potansiyeli taşıyor.

Kasaba Doktoru dizisinin hem doktorluk mesleği adına hem de Ozan Akbaba gibi ekipte yer alan oyuncular bakımında önemi ve anlamı büyük.