Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı’ndan İrem Helvacıoğlu ile, Kasaba Doktoru dizisinden Hazal Subaşı ortaklaşa çalışıyor!

Yürek Çıkmazı’ndan İrem Helvacıoğlu ile, Kasaba Doktoru dizisinden Hazal Subaşı ortaklaşa çalışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Subaşı ve İrem Helvacoğlu ikilisi depremzedeler için ortaklaşa çalışıyor! Ünlü oyuncular Hazal Subaşı ile İrem Helvacıoğlu, depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için 1 haftadır çaba sergiliyor. Sosyal medya paylaşımları ile çeşitli yönlendirmeler dışında, iki oyuncu da Ahbap Derneği’nde depremzedelerin ihtiyaçlarını belirleyip, onlara gerekli yardımları ulaştırmak için çalışıyor.

En son Kasaba Doktoru dizisiyle TRT1 ekranında izlediğimiz Hazal Subaşı ile, bu sezon başlayan Yürek Çıkmazı dizisindeki başarılı performansı ile çok konuşulan İrem Helvacıoğlu, tüm zamanlarını depremzedelere yardım için harcıyor.

İşte bu çabalar sayesinde de birçok depremzede vatandaşımızın ihtiyaçlarının temin edilmesi ve onlara ulaştırılması noktasında birçok oyuncu gibi, Hazal Subaşı ile İrem Helvacıoğlu’nun da katkısı bulunuyor.

Yürek Çıkmazı'ndan İrem Helvacıoğlu ile, Kasaba Doktoru dizisinden Hazal Subaşı ortaklaşa çalışıyor! 7

İki oyuncu, deprem bölgesindeki çocuklara yapılacak kitap bağışları konusunda da vatandaşları bilgilendiren bir video yayınladı.

İrem Helvacıoğlu, açıklamasında şunları söyledi: “Deprem bölgesindeki çocuklar için, çok fazla Ahbap’a kitap bağışı talebi geliyor. Ancak şu anda yaşadıkları bu çocukların psikolojik durumdan dolayı, bu kitapların içeriği çok önemli.”

Hazal Subaşı da İrem Helvacıoğlu’nun bıraktığı yerden sözü devralarak, kitapların içeriklerinde anne, baba veya kardeş gibi kelimelerin geçmemesi gerektiğini ifade etti.

Helvacıoğlu, şu anda bu bağışlar için çok erken olduğunu ve daha acil ihtiyaçlar bulunduğunu da vurguladı.

Hazal Subaşı, “Özellikle kitaplar içinde anne, baba, kardeş kelimelerinin geçmemesi, bu kitapların Milli Eğitim Bakanlığı olaylı olması gerekiyor. Boyama kitabı olacak ise içinde hayvan resimleri bulunması gerekiyor. İleriki süreçte yapılan bağışlar pedagojik olarak kontrol altına alındıktan sonra bu kitapların çocuklara ulaştırılması çok daha sağlıklı olacak” açıklamasını yaptı.

İki ünlü isim de yetkili kurum ve kişilerle irtibat halinde olduklarını da sözlerine eklediler.