Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba; ‘Oyunculukta hayal ettiğim yer yok’ açıklamasıyla dikkat çekti!..

Ozan Akbaba; ‘Oyunculukta hayal ettiğim yer yok’ açıklamasıyla dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1’in Kasaba Doktoru dizisiyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Ozan Akbaba Gardırop Man’in Kasım ayı sayısının kapak yıldızı oldu.

Dergide hakkında, “Gerçekçi, başarılı ve samimi” ifadeleri kullanılan Ozan Akbaba, Gardırop Man’e verdiği röportajda, “Oyunculukta hayal ettiğim bir yer yok, çünkü hayalimin sınırları yok” ifadelerini kullandı.

Ozan Akbaba röportajda ayrıca, hayranlarının karşısına yakın zamanda yeni projelerde çıkacağının sinyallerini de verdi.

Ozan Akbaba; 'Oyunculukta hayal ettiğim yer yok' açıklamasıyla dikkat çekti!.. 7

TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde ‘Dr. Hakan Aydıner’ karakterine hayat veren oyuncu yeni karakteriyle kısa sürede sevildi.

Geçtiğimiz sezon ATV’nin ani bir kararla son verdiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde 6 sezon boyuncu “İlyas Çakırbeyli’ karakterine hayat veren oyuncu, Kasaba Doktoru dizisinde çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıktı. İzleyiciye performansıyla kısa sürede eski karakterini unutturan  yetenekli oyuncu hayranlarından tam not alıyor.

Ozan Akbaba’nın yanı sıra, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Sinan Albayrak ve Vildan Atasever ile birlikte Kasaba Doktoru dizisinin çok etkili bir kadrosu bulunuyor. Bir doktor dizisi olması, insan hayatını kurtarmak için büyük çaba harcayan sağlık çalışanlarına yönelik pozitif bir algı oluşturmasıyla da bu dizinin önemli bir anlamı bulunuyor.