Ana sayfa Sosyal Medya Yoğun iş temposundan yorgun düşen Ozan Akbaba bakın ne yaptı!..

Yoğun iş temposundan yorgun düşen Ozan Akbaba bakın ne yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1’in Kasaba Doktoru dizisiyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Ozan Akbaba yoğun çalışma temposundan yorgun düştü.

Oyuncu, setten yaptığı son sosyal medya paylaşımına yazdıklarıyla yorgunluğunu dile getirdi. Ozan Akbaba hastanede, tekerlekli sandalyede oturduğu andan bir fotoğraf karesini paylaşarak altına şunları yazdı;

“Yoruluyor tabi insan. Olduğu yere yığılıp iyice bırakıyor vücudunu. Düşüncelere dalıyor.. Dalıyor, dalıyor… Sonra bir bakıyor ki, düşünmekten başka hiçbir şey yapmıyor. Ve düşünmek, demirden de ağır oluyor. Daima huzurlu kalabilenlere selam olsun.”

Yoğun iş temposundan yorgun düşen Ozan Akbaba bakın ne yaptı!.. 7

Oyuncunun sosyal medya paylaşımlarına hayranları tarafından, “Hep en iyisini yapmak için bu denli yorulmak…”, “Seni çok seviyoruz” ve “Oyunculuk zor iş göründüğü gibi değil”  şeklinde pek çok yorum yapıldı.

TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde ‘Dr. Hakan Aydıner’ karakterine hayat veren oyuncu yeni karakteriyle kısa sürede sevildi.

Geçtiğimiz sezon ATV’nin ani bir kararla son verdiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde 6 sezon boyuncu “İlyas Çakırbeyli’ karakterine hayat veren oyuncu, Kasaba Doktoru dizisinde çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıktı. İzleyiciye performansıyla kısa sürede eski karakterini unutturan  yetenekli oyuncu hayranlarından tam not alıyor.