Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba’nın küçük oğlu daha şimdiden babasının yolundan gidiyor!..

Ozan Akbaba’nın küçük oğlu daha şimdiden babasının yolundan gidiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı ‘İlyas’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Ozan Akbaba yeni sezonda Kasaba Doktoru adlı dizinin 2. sezonuyla TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

2017 yılında Buket Arıkan ile evlenen oyuncunun, 2018 yılında bu evlilikten Ozan Ali adını verdikleri erkek çocukları dünyaya geldi.

Zaman zaman sosyal medyada oğluyla birlikte paylaşımlarda bulunan oyuncunun son instagram paylaşımı küçük oğlunun da emin adımlarla oyuncunun izinden gittiği mesajını verdi. Küçük Ozan Ali’nin  usta yönetmen Çağan Irmak’ın projesinde rol aldığı ortaya çıktı.

Ozan Akbaba'nın küçük oğlu daha şimdiden babasının yolundan gidiyor!.. 7

Çağan Irmak ile oğlunun fotoğrafını instagram sayfasında yayınlayan Ozan Akababa, paylaşımında oğluna şu sözlerle seslendi; “Ozan Ali’m şu an ne kadar şanslı olduğunun bilincinde değil. İleride #ÇağanIrmak filmlerini izleyince ne demek istediğimi anlayacak.”

Ozan Akbaba’nın paylaşımı hayranları da mest etti. Oğluyla birlikte sette olan küçük Ozan’ın annesi Buket Arıkan fotoğrafa, “Baya farkında gibi takılıyor şu an sadece hocayla konuşmak gibi hareketleri var” yorumunu yaparken, oyununun hayranları ise küçük Ozan’ın ileride babası kadar yetenekli bir oyuncu olacağına emin olduklarına dair yorumlarda bulundular.