Ana sayfa Sinema Ozan Akbaba’nın merakla beklenen Anka filmi hangi dijital platformda yayınlanacak?

Ozan Akbaba’nın merakla beklenen Anka filmi hangi dijital platformda yayınlanacak?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanmaya başlanan Kasaba Doktoru dizisi ile izleyici karşısına çıkıyor.

Ozan Akbaba, 6 sezon “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde canlandırdığı “İlyas Çakırbeyli” karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu, hikayesi kendisine ait olan, araba ve sürat tutkusunun peşinde, yıllardır hayalini kurduğu “Anka” adlı film projesinin geçen yıl tamamladı ve 28 Ocak’ta sinema perdesinde izleyicisiyle buluştu.

Hız tutkunu bir karakterin hikayesinin anlatıldığı filmin sinemadan sonra hangi dijital platformda izleyiciyle buluşacağı merakla bekleniyordu. Süleyman Mert Özdemir’in yönettiği, Deniz Işın, Uğur Uzunel ve Engin Hepileri gibi ünlü isimlerin rol aldığı film temmuz ayında Netflix’te yayınlanacağı öğrenildi.

Yapımcılığını MGX Film’in üstlendiği ve Türkiye’nin ilk hız-aksiyon filmi olmasıyla dikkat çeken Anka’nın yönetmen koltuğunda Sinan Mert Özdemir oturuyor. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ise Ozan Akbaba, Uğur Uzunel, Deniz Işın, Atilla Şendil, Engin Hepileri ve Serdar Orçin var.

Ozan Akbaba’nın merakla beklenen Anka filmi hangi dijital platformda yayınlanacak? 7

Çocuk yaşta ailesini kaybeden Murat, bu acı olayla birlikte yaşama sevincini ve gelecek umutlarını da yitirmiştir. Yakın arkadaşı Tarık, sevdiği kadın Zümrüt ve onu bu yaşa getiren Ejder babanın tüm çabalarına rağmen Murat yaşama tutunma konusunda gönülsüzdür. Azılı düşmanı Salih’in kışkırtmasıyla başlayan kavga sonucunda işini de kaybeden Murat için yokuş aşağı günler başlamıştır.

Murat’ı sarsarak kendine getiren ise Ejder baba olur. Travması ile yüzleşmesi gerektiğini düşünen Ejder baba, Murat’ın ailesini kaybettiği arabayı onun karşısına çıkarır ve bir tercih yapmasını ister; ya silkinip yaşama geri dönecektir ya da geçmişin acısı içinde kaybolacaktır.

Anka ile birlikte Murat da küllerinden doğmak üzeredir. Ancak bu yolculukta imkânsızlıklar, her türlü dalavereyle karşısına çıkan Salih ve büyük yarışlar düzenleyen gizemli iş adamı Bulut gibi keskin virajlar onu beklemektedir.