Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisiyle ekrana dönen Serkan Keskin’in sağlığı yerine geldi!

Baba dizisiyle ekrana dönen Serkan Keskin’in sağlığı yerine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay / Ünlü oyuncu Serkan Keskin, sevgilisi Meriç Aral ile birlikte Demet Evgar’ın düğününe katıldı.. İkili son dönemin iki etkili dizisinde rol alıyor.

Serkan Keskin, Show TV’de salı akşamları yayınlanan Baba dizisiyle yeniden televizyona dönüş yaptı. Meriç Aral ise, Cuma akşamları Star TV’de Kaderimin Oyunu dizisinin başrolünde bulunuyor.

İki oyuncu da yoğun bir tempoda çalışıyor ve bu süreçte bir hayli emek veriyor. Serkan Keskin’in geçtiğimiz haftalarda omuzunda sorun yaşandığı ortaya çıkmıştı. Baba dizisinin setinde yoğun çalışan oyuncu, omuz çıkması nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadı.

Serkan Keskin, dizi için çalışmalara devam ettiklerini belirtirken, sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade etti. Oyuncu, “İyiyiz, çalışıyoruz. Omuzum iyileşiyor, ama tam iyileşmedi. Düştüm, ters düştüm. Omuzum kırılmadı çıktı. İyiyim şimdi” diye konuştu.

Fizik tedaviye devam eden Serkan Keskin, zorlu günleri atlattı ama omuzunun tam olarak iyileşmesi için de hala zamana ihtiyaç var.

Demet Evgar ile Emre Babataş çiftine mutluluklar dileyen Meriç Aral ise, “Çok mutluyum onlar için, inşallah hep çok mutlu olurlar” ifadelerini kullandı.