Ana sayfa Sinema Ozan Akbaba’nın yeni filmi Anka çok iddialı geliyor!

Ozan Akbaba’nın yeni filmi Anka çok iddialı geliyor!

tarafından ker_def

Gelmiş geçmiş en klasik yarış arabalarını adeta resmi geçit halinde bir sinema filminde görmeye hazır mısınız? Gerek büyük bir yatırımla kurduğu Türkiye’nin ilk virtual production stüdyosu, gerek arka arkaya çektiği iddialı dizi ve filmlerle sektöre güçlü bir giriş yapan MGX Fim’in kurucusu Müşvik Guluzade bu kez en hızlı yarış arabalarının kullanıldığı bir film çekiyor.

Ozan Akbaba’nın senaryosunu yazdığı Anka’da Toyota Supra’dan Corvette Zr1’e, Ferrari f430’dan Porche 911 Cabriolet’e, BMW Z4’den Bentley’e hatta Masserati Quattro Porte’ye kadar en fenomen modeller özel sürüş eğitimi almış oyuncu kadrosu tarafından kullanılıyor.

Altı senedir “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı kült dizinin fenomen karakteri İlyas Çakırbeyli’ye hayat veren başarılı oyuncu Ozan Akbaba’nın hem proje tasarımını yaptığı hem de senaryosunu yazdığı sinema filmi Anka’nın çekimleri tamamlanmak üzere.

ADRENALİN GARANTİ

Mgx Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Filinta ve Halka dizilerinin başarılı yönetmeni Süleyman Mert Özdemir oturuyor. Ozan Akbaba ile birlikte Serdar Orçin, Atilla Şendil, Engin Hepileri, Deniz Işın, Uğur Uzunel’in başrollerini paylaştığı “Anka” yüksek aksiyonlu bir film. İzlerken bolca adrenalin salgılamanız garanti.

İsminden de anlaşılacağı üzere sıfırı tüketmiş bir adamın arabalara olan tutkusu ile küllerinden doğmasını anlatan film yarışmak kadar dostların ve ailenin de önemli olduğunu vurguluyor. Bu yüzden mesajı çok net: “Gittiğin her yere seni zafere taşıyan insanlarla gidersin. Herkesi geç, geride kimseyi bırakma…”Bu yüzden şimdiden kemerlerinizi bağlasanız iyi edersiniz.