Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da Hayri krizinde yeni bir isim! Eğer gerçek çıkarsa bir başka dizi bundan fena etkilenecek!

Camdaki Kız’da Hayri krizinde yeni bir isim! Eğer gerçek çıkarsa bir başka dizi bundan fena etkilenecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezon başlayan ve reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin ikinci sezon çekimlerine çoktan başladı. Dizi ekibi ikinci sezon çekimleri için sette harıl harıl çalışırken yeni bölümlere damgasını vuracak Hayri’yi canlandıracak isim hala belirlenemedi. Yılan hikayesine dönem bu duruma bir isim daha eklendi.

Camdaki Kız’da birinci sezonun final bölümünde sadece adını gördüğümüz ancak kendisiyle tanışamadığımız Hayri karakteri damgasını vurmuştu. Sadece birkaç saniyeliğine adıyla ve elleriyle görünen Hayri, yeni sezonun en önemli karakterlerinden biri olacak.

Yaz tatili geçti, ikinci sezonun çekimlerine başlandı. Ancak Hayri’yi canlandıracak isim hala belirlenemedi. Bugüne kadar İbrahim Çelikkol ve Erhan Kolçak Köstendil’e teklif gitti ancak her ikisi de projede yer almayı kabul etmedi.

Camdaki Kız'da Hayri krizinde yeni bir isim! Eğer gerçek çıkarsa bir başka dizi bundan fena etkilenecek! 8

Ardından, son olarak Alev Alev dizisinde izlediğimiz Cihangir Ceyhan’ın adı geçti. Söylentilere göre Ceyhan hala düşünme sürecindeydi. Dolayısıyla yakışıklı aktör bu süreçte en güçlü aday olarak görünüyor.

Ancak hafta sonu Hayri karakteri için düşünülen yeni bir isim daha ortaya atıldı. Milliyet gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, Hayri karakteri için Celil Nalçakan’a da teklif gittiğini köşesine taşıdı. Bu iddia durumu biraz karıştırdı.

Camdaki Kız'da Hayri krizinde yeni bir isim! Eğer gerçek çıkarsa bir başka dizi bundan fena etkilenecek! 9

Zira Celil Nalçakan halen ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde kötü kalpli Akif karakterini canlandırıyor. Nalçakan, Kardeşlerim dizisi için kilit rolde bir isim. Dolayısıyla eğer iddia doğruysa ve Nalçakan teklifi kabul ederse Kardeşlerim dizisinin büyük bir değişime gebe olacağı anlamına geliyor.

Gelen haberlere göre çekimleri devam eden Camdaki Kız’ın ilk bölümlerinde Hayri karakteri görünmeyecek. Bu da yapım şirketine en uygun kişiyi bulmak için zaman tanıyor.