Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dağgez, Kanal D’nin kadrolu romantik komedi dizi oyuncusu gibi oldu!

Ozan Dağgez, Kanal D’nin kadrolu romantik komedi dizi oyuncusu gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Dağgez, Amerika’daki oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Kültür Merkezi’nde pekiştirdikten sonra 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle setlere adımını attı.

Oyuncu, 2006 yılında Kızlar Yurdu isimli diziyle dikkatleri çekti. Sana Mecburum ve ardından Aşk Yeniden’de rol alan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Süleyman Çelebi karakteri ile konuk oyuncu olarak yer almıştı. Bugüne kadar farklı türlerdeki dizilerde, birbirinden çok farklı karakterleri canlandıran oyuncu, son dönemde romantik komedi dizilerini tercih ediyor.

2019 yılında yer aldığı Afili Aşk dizisinde Samet karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Ozan Dağgez, geçen sezon ise Baht Oyunu isimli Kanal D dizisinde Evren karakterini canlandırdı. Oyuncu, Kanal D’nin son yıllardaki önemli romantik komedi yapımlarında öne çıkan performanslar sergiledi. Oyuncu yine bir yaz dizisi olan ve yine Kanal D ekranında başlayacak yeni romantik komedi dizisi Seversin için anlaşma yaptı.

Ozan Dağgez, Kanal D'nin kadrolu romantik komedi dizi oyuncusu gibi oldu! 7

İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna katılan Ozan Dağgez, hayranlarını bir kez daha şaşırttı. 3 sezondur üst üste Kanal D’nin yaz dönemindeki romantik komedi dizilerinde yer almayı tercih eden Ozan Dağgez’in bu seçiminin nedeni de merak konusu oldu.

Ozan Dağgez, son dönemde romantik komedi projelerinde yer aldığı için ve bu yapımlar yurt dışında da büyük ilgi gördüğünden, bilinirliğini Türkiye sınırlarının dışına da çıkartmayı başardı. Oyuncunun dizi tercihlerinde romantik komedileri tercih etmesinin altında bu sebep mi yatıyor olabilir mi?