Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri düşen Destan dizisinde Ebru Şahin’in moralini yükselten gelişme!

Reytingleri düşen Destan dizisinde Ebru Şahin’in moralini yükselten gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başında büyük iddialarla başlayan Destan dizisi, son haftalarda düşmekte olan reytingleri ile dikkatleri çekiyor. Dizinin kadın başrol oyuncusu Ebru Şahin, kariyerinin en özel rollerinden birisine hayat veriyor. Akkız karakteri ile sekizinci yüzyılda yaşayan hayali bir kadın kahramana hayat veren oyuncu, bu rolün ne kadar kıymetli olduğunu biliyor.

3 sezon süren Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile büyük popülerlik kazanan oyuncu, yoğun çekimler sonrası dinlenmeyi düşünüyordu. Ancak oyuncu, Destan gibi bir daha kolay kolay gelmesi mümkün olmayan bir rol olunca, yeniden setlere dönmeye ikna edildi. Edip Tepeli ve Selim Bayraktar ile başrolde başarılı performans ortaya koyan Ebru Şahin, hayranlarından da büyük destek alıyor.

atv’nin iddialı Destan dizisi salı rekabetinde reytinglerde Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisinin gerisinde kaldı. Artık birincilik konusunda iddiası kalmayan dizinin düşmekte olan reytingleri de ciddi bir sorun olabilir. Ebru Şahin, çok etkili dövüş sahneleri için yoğun eğitimler aldı ve almaya da devam ediyor.

Her sahnede farklı bir figür denemeye çalışan oyuncunun çabalarını da hayranları taktirle karşılıyor. Son haftalarda düşen reytingler ve azalan izleyici ilgisi nedeniyle Destan dizisinde bir burukluk var. Ebru Şahin’e moral veren gelişme ise sevgilisi Cedi Osman’dan geldi.

Reytingleri düşen Destan dizisinde Ebru Şahin'in moralini yükselten gelişme! 7

Bir süredir basketbol oynadığı Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan ve sevgilisinden ayrı kalan Cedi Osman, Destan dizisinin setine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ebru Şahin mutluluğunu sosyal medyadan paylaşırken, çiftin hayranları da binlerce paylaşım yaparak sosyal medyada etkileşim oluşturdu.

Set desteğinden çok memnun kalan Ebru Şahin’in düşen reytinglerle bozulan morali yerine gelmiş olmalı… Cedi Osman ile Ebru Şahin aşkı hayranlardan da büyük destek alıyor ve çiftin yaz aylarında yapılması beklenen düğünleri de heyecanla bekleniyor.