Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Disney Plus’ın Timuçin Esen hamlesi çok ses getirecek!

Disney Plus’ın Timuçin Esen hamlesi çok ses getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı oyuncular vardır ki rol aldıkları yapımları ve kurumları fazlasıyla öne çıkartır. İşte o isimlerden birisi de Timuçin Esen… Bugüne kadar rol aldığı her projede hayranlarını memnun etmeyi başaran isimlerden birisi olan Timuçin Esen, 1 yıllık aranın ardından yeniden dizi setlerine dönme kararı aldı.

Ünlü oyuncu en son Hekimoğlu isimli Kanal D dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterini canlandırdı. Bu rolüyle de hafızalara yerleşen ve birçok dizi tutkununu da kendisine hayran bırakan Timuçin Esen, dizinin devam etmemesi nedeniyle de özemle anılan isimlerden oldu. Hekimoğlu projesi birçok dizi hayranının ısrarlı talebine rağmen sürdürülmedi. Oysa ki Ateş karakteri Timuçin Esen’e çok güzel oturmuştu.

Oyuncu kendisine gelen birçok dizi teklifini kabul etmedi. Mevlana projesinde yer almaktan son anda vazgeçen Timuçin Esen’in 1 yıllık dinlenme süreci Disney Plus projesi ile sona eriyor. Gri isimli yeni dizinin başrol oyuncusu olarak Timuçin Esen ile anlaşmaya varıldığı ortaya çıktı. Daha önce Kenan İmirzalıoğlu ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı.

Alican Yücesoy’un da Gri dizisinin kadrosunda alacak olması projeyi daha da çok öne çıkartıyor. Timuçin Esen’in diğer rol arkadaşları da merakla bekleniyor. 8 bölüm olması planlanan Gri dizisini Taylan biraderler yönetecek ve yakında okuma provalarına başlanacak.

Timuçin Esen hayranları şimdi heyecanla bu yeni dizinin setinden gelecek haberleri bekliyor. Hem dizinin hikayesi hem de oyuncunun canlandıracağı rol büyük merak uyandırdı.