Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dolunay ile Hazal Subaşı, Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın Aynen Aynen’ine rakip oluyor!

Ozan Dolunay ile Hazal Subaşı, Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın Aynen Aynen’ine rakip oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin önceki bölümünden ayrılan Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı, daha bu projeye yeni veda etmişken bir başka dizi ile anlaşması ortaya çıktı. Yılbaşında yayın hayatına başlayan Gain isimli dijital platform için hazırlıkları süren yeni dizide Hazal Subaşı farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Çukur dizisinden ayrılması nedeniyle hayranlarının bir hayli üzüldüğü oyuncu, başrolde ise İyi Günde Kötü Günde isimli Star TV dizisinin kısa süreli olması ile büyük şanssızlık yaşayan Ozan Dolunay oldu. Zalim İstanbul dizisi ile çıkış yapan oyuncu, 2021 yılında Hazal Subaşı ile partner olarak yeni bir rolle hayranlarının karşısına gelmeye hazırlanıyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin ismi Bizi Ayıran Çizgi olarak belirlendi. İki kişilik aşk hikayesinin anlatıldığı proje BluTV’de 5. sezonu yayınlanan Aynen Aynen isimli diziye benzerliği ile de dikkatleri çekecek.

Aynen Aynen’de de Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya farklı bir aşk hikayesi ile izleyici karşısına çıkıyor. Hazal Subaşı – Ozan Dolunay ikilisi de yine 15-20 dakikadan oluşacak bölümlerle çekilecek olan iki kişilik aşk hikayesinde buluşacak.

Toplam 5 bölüm çekilmesi planlanan mini dizinin senaryosu Tolga Afşin Kaya’ya ait. Dizi için ekibin Şubat ayında çekimlere başlaması bekleniyor.