Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs Ada Kışı dizisini heyecanla bekleyenlere kötü bir sürpriz var!

Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs Ada Kışı dizisini heyecanla bekleyenlere kötü bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kıbrıs Ada Kışı dizisinde çekimler başladı ama yakın zaman içinde yayınlanacak sanmayın! Yılbaşından itibaren dizi ekibinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gittikleri ve bir süre karantinada kaldıkları Kıbrıs Ada Kışı dizi ekibi çekimlere başlamıştı. Kıbrıs ada halkının ilgisini çeken ve basında da zaman zaman gündeme gelen dizinin çekimlerinden fotoğraflar da sosyal medyada yer almaya devam ediyor.

Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Miray Akay, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu gibi önemli isimlerin buluştuğu dizinin ekibi yoğun bir çekim trafiği gerçekleştiriyor. KKTC’nin farklı bölgelerinde yoğun bir şekilde yapılan çekimlerin iyi gittiği de gelen bilgiler arasında.

Serkan Çayoğlu'nun Kıbrıs Ada Kışı dizisini heyecanla bekleyenlere kötü bir sürpriz var! 8

Kıbrıs’taki Türk halkına yönelik olarak 1964-1974 yılları arasında yapılan zulmün ekrana taşınacağı ve Kıbrıs Barış Harekatı ile birlikte sonlanacak olan proje toplam 26 bölüm olarak çekilecek. TMC Film tarafından yapımcılığı üstlenilen proje TRT1’de yayınlanacak.

Serkan Çayoğlu'nun Kıbrıs Ada Kışı dizisini heyecanla bekleyenlere kötü bir sürpriz var! 9

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de dizinin yakın bir zamanda ekranda olamayacağı belirtildi. Emre Özdür ile Başar Başaran’ın hikayesini yazdığı Kıbrıs Ada Kışı isimli dizi projesi 60’ar dakikadan oluşan 26 bölüm olarak planlandı. Dizinin yayın tarihinin de Mart ayının sonları olduğu belirtiliyor.