Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dolunay ile partner olan Ahsen Eroğlu’nun heyecanı tavan yaptı!

Ozan Dolunay ile partner olan Ahsen Eroğlu’nun heyecanı tavan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahsen Eroğlu, hayranlarının heyecanla beklediği yeni film projesiyle ilgili ilk kez konuştu. Netflix’te yayınlanacak olan Merve Kült isimli sinema filminin çekimlerinin çok yakında başlayacağını duyuran oyuncu, Ozan Dolunay ile partner olacak.

Ağaçtaki Kız isimli tiyatro oyunu ile bir süredir sahnelere çıkmakta olan Ahsen Eroğlu, arkadaşlarının yer aldığı Sırça isimli oyunu izlemeye gitti. İpek Bilgine, Cem Yiğit Üzümoğlu, Aslı Enver ile Güven Murat Akpınar’ın hızlı bir şekilde sahneye çıkarttığı Sırça isimli oyun, büyük ilgi görüyor.

Ahsen Eroğlu da arkadaşlarına destek için ilk gösterimde yer aldı ve gazetecilerin soruları üzerine de yeni projesi hakkında konuştu. Ceylan Naz Baycan’ın kitabından uyarlanan film, oyuncu adına büyük bir önem taşıyor.

Ozan Dolunay ile partner olan Ahsen Eroğlu'nun heyecanı tavan yaptı! 52

Ahsen Eroğlu, “3-4 gün içinde çekimlere başlıyoruz. Çok hızlı bir tempo içine gireceğiz. Yaza başka projeler düşünüyorum, daha netleşmedi. Yeni sezonda da artık bir dizi olur belki” diye konuştu. Ozan Dolunay ile bir araya geldiklerini de anlatan oyuncu, daha önce rol aldığı Menajerimi Ara isimli yapıma da Ozan Dolunay’ın konuk olarak katıldığını hatırlattı.

Diziden dolayı birbirlerini tanıdıklarını ifade eden Ahsen Eroğlu, “Okuma provalarımız yapıldı. Birlikte sahneler çektik, çok prova yaptık. Bütün ekiple de tanıştık. Şu an için herkes çok heyecanlı” diye konuştu.

Tüm ekibin büyük heyecan içinde olduğunu belirten oyuncu, iyi bir iş çıkacağını düşündüğünü belirtti.

Arif Pişkin ve Mine Tugay’ın da ekibe katılması ile birlikte Merve Kült isimli filmin kadrosu genişledi. Yönetmenliğini Cemal Alphan’ın yapacağı filmin ilginç bir hikayesi bulunuyor.

Beklenmedik anlarda yaşadığı bayılma ve yüksek oktavda küfür etme şikayetleri bulunan Merve Kült karakteri, aynı zamanda panik ataklar da yaşıyor.

Yaptığı işi sorgulayan, aşkı bir türlü bulamayan, yaşama heyecanını kaybetmeye başlamış bir karakteri canlandıracak olan Ahsen Eroğlu, çok önemli bir işe adım atacak.

Oyuncunun yeteneklerini sergilemesi ve karakterin birbirinden uç noktalardaki duygularını izleyiciye geçirmesi o kadar da kolay bir durum değil.