Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinden sonra Eda Ece’nin yeni adresi belli oldu!

Yasak Elma dizisinden sonra Eda Ece’nin yeni adresi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım imzasını taşıyan Yasak Elma dizisi beşinci sezonu ile Fox TV ekranında yayınlarına devam ediyor. Eda Ece de Yıldız karakteri ile kariyerinin en büyük çıkışını bu projede yaşadı. Genç oyuncunun tanınmasına olanak sağlayan Yasak Elma, altıncı sezonda da ekranda olmaya devam edecek.

Eda Ece, kariyerinde büyük bir dönüm noktası olan dizideki etkileyici performansı ile göz doldurdu. Özellikle de doğaçlama sahnelerdeki doğal performansı ile öne çıkan oyuncu, dizinin bugünlere gelmesinin en önemli mimarlarından birisi oldu. Pazartesi akşamları hala çok güçlü reytingler alan dizi, bir dram yapımı olarak başlamış ama sonrasında adım adım absürt komediye doğru kaymıştı. Bu değişiklik de dizinin uzun süre devam etmesinin en önemli nedenlerinden birisi oldu.

Eda Ece, Yasak Elma dizisini sırtlayan bir isim ve gelecek sezon için de adresini değiştirmeyecek. Ancak oyuncu yeni bir anlaşma daha yaptı. Eda Ece, birçok ünlü isim gibi Disney Plus platformunun ekran yüzü olması için yapılan teklifi kabul etti.

Yasak Elma dizisinden sonra Eda Ece'nin yeni adresi belli oldu! 7

Yaz başında Türkiye’de izleyicilerle buluşacak olan ABD’li yayın platformu, birbirinden önemli Türk oyuncuları kendi bünyesine katıyor… Bu çalışmalar birbiri ardına dizi ve sinema filmi projelerinin geleceği anlamı da taşıyor.

Disney Plus’ın yatırım yaptığı isimlerden birisi olan Eda Ece, bu platformda yer alacağı işlerle dünya piyasasında da isminden söz ettirecektir. Oyuncu adına özellikle yurt dışında bilinirliğini artırmak konusunda bu yeni anlaşması önemli fırsatlar sunacak gibi gözüküyor.