Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Güven’in yeni imajına eleştiriler var!

Ozan Güven’in yeni imajına eleştiriler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fi dizisinde canlandırdığı Can Manay karakteri ile akıllara kazınan Ozan Güven, yeni bir yapımla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Star TV, ekranındaki Babil dizisinde yer alan oyuncu, Halit Ergenç’in canlandırdığı İrfan’ın çocukluk arkadaşı Egemen Kıvılcım karakterine hayat verecek.

Babil dizisinin fragmanları paylaşıldı ve büyük beğeni topladı. Dizinin Ocak ayının sonlarına doğru ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor. Ozan Güven, yeni karakteri için imaj değişikliğine gitti. Kirli sakalları ve saçlarının yeni haliyle dikkat çeken oyuncuya, hayranlarından yorumlar var.

Bazı takipçileri bu halini beğenirken, bazıları ise eleştirilerde bulundu. “Saç hiç olmamış”den bir kısım Ozan Güven hayranı, diziyi ise heyecanla beklediklerini vurguluyor.

Bazı takipçiler ise ünlü oyuncunun yeni imajını beğendiklerine yönelik yorumlarda bulundu.

“Kral geri dönüyor” diyen takipçiler, sabırsızlıkla beklediklerini de dile getirmekte.

İşte Ozan Güven’in paylaşımı:

“Egemen Kıvılcım” Loading…????
@babildizi @ayyapim @startv

Ozan Güven'in yeni imajına eleştiriler var! 7

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı, Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, hikaye ve senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, merakla beklenen Babil dizisi, dev kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle yakında Star ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.