Ana sayfa Sosyal Medya Özel karakterlere hazırlanma dersi verilir! Berker Güven kariyerinde yeni bir açılım yaptı!

Özel karakterlere hazırlanma dersi verilir! Berker Güven kariyerinde yeni bir açılım yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakteri ile ekrana yeniden dönüş yapan Berker Güven, yine çok başarılı bir performans ortaya koydu. Şubat ayında başlayan Kanal D dizisi kısa sürede büyük ilgi çekti ve dünya çapında birçok dizi hayranı tarafından da takip edilmeye başlanan bir iş haline geldi.

Özgü Kaya ile birlikte Üç Kız Kardeş dizisinin başrolünde yer alan Berker Güven, 2020 yılında da Zalim İstanbul isimli diziyle büyük popülerlik elde etmişti. Hem Somer karakteri hem de Zalim İstanbul’daki Nedim karakteri özellikle roller. Oyuncu da bu tür özel karakterleri başarıyla ortaya çıkartıyor. Hatta bunun dersini de vermeye başladı.

Berker Güven hakkındaki tüm konular da hayranları tarafından merak ediliyor. Ancak google üzerinde yapılan araştırmalarda oyuncu hakkında topladığınız bilgiler hatalı olabilir. Oyuncu da katıldığı youtube programında kendisiyle ilgili internet ortamında yer alan yanlışlara dikkatleri çekti.

“Berker Güven öldü mü?” bu başlığı google’da görenler şaşırıyor. Tabii ki bu duruma ünlü oyuncu da çok şaşırdığını programdaki ifadeleriyle ortaya koydu.

Özel karakterlere hazırlanma dersi verilir! Berker Güven kariyerinde yeni bir açılım yaptı! 7

Arkadaşlarının kendisi Berko, Şampiyon veya Tavşan lakapları taktıklarını da belirten oyuncu, 7 Eylül 1994 tarihinde doğduğunu belirtti.

Başak burcu olduğunu belirten oyuncu, bu burca atfedilen titiz, analitik, takıntılı olma durumlarının kendisinde de olduğunu söyledi. Oyuncu, “Bunların hepsi biraz var. Ama ben zaman içerisinde bunları aşmaya, törpülemeye çalıştım. Çünkü böyle yaşamak zor” diye konuştu.

Boyunun 1.80 olduğunu belirten oyuncu, 74 kilo olduğunu söyledi. Gözlerinin renginin bal rengi olabileceğini belirten Berker Güven, açık kahverengide karar kıldı. Saçlarının yaz ve kış döneminde ışığa göre değiştiğini anlatan Berker Güven, “Yazın kızıl oluyorum. Yoğun, hacimli ve kestane rengi saçlarım var” diyerek reklam sloganı gibi açıklama yaptı.

Solak olduğunu ve üniversitede hep sağ el kullananlarla bir arada sınava girdiği için de zorluklar yaşadığını anlatan Berker Güven, Bilgi Üniversitesi’ne sinema ve televizyon bölümünü birincilikle bitirdi.

İzmir’de doğan ve 17 yaşına kadar da burada büyüyen oyuncu, annesinden gelen Hollanda vatandaşlığı bulunduğunu da belirtti.

Oyunculuk konusunda çeşitli eğitimler de alan oyuncu, geldiği noktada ise artık kendisinin gençlere eğitim vermek istediğini de açıkladı. Berker Güven, “Ben eğitim vermeyi düşünüyorum. Ben de çok güzel bir bilgi var. Özel durumlu karakterlere nasıl çalışılır? Böyle bir fırsat varken, bunun eğitimini birisine vermek hiç değilse karakter çalışırken, bir şekilde önde olur. Nereden başlayacağını bilir. Zaten ben ders veriyorum. Oyuncuları, diziye, filme, role hazırlıyorum” açıklamasını yaptı.

Berker Güven hakkında diğer detayları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.