Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin müthiş yarışı asıl şimdi başladı!

Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin müthiş yarışı asıl şimdi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin iddialı dizilerinden birisi olarak öne çıkan Gelsin Hayat Bildiği Gibi ilk bölümüyle reytinglerde beklenmedik şeklide düşük oranlarla başlangıç yapmıştı. Ancak dizinin ikinci bölümünün sonuçları çok daha iyi geldi.

Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve genel konseptini tasarladığı dizinin ikinci bölümünde yaşanan reyting yükselişi dizi hayranlarının ilgisinin daha da artacağına işaret ediyor. Dizi tüm kategorilerde de izleyicilerini artırarak daha iyi oranlara doğru etkili bir adım attı. Tüm kişiler kategorisinde üçüncülük elde eden dizinin, AB ve ABC1’de ise ikinci sırada yer alması büyük dikkat çekti.

Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile Star TV dizisi Duy Beni arasındaki müthiş rekabet de artık kendisini daha net bir şekilde gösteriyor. İki dizi arasında hikayenin etkileyiciliği konusunda büyük bir yarış başlamış oldu.

Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin müthiş yarışı asıl şimdi başladı! 8

Her iki dizinin de hızlı akan hikayesi, farklı konseptleri ve kadroda yer alan oyuncuların başarıları dikkatlerden kaçmıyor.

Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk ile Caner Topçu’nun başrollerinde yer aldığı Duy Beni dizisi dördüncü bölümü geride bıraktı ve çok başarılı bir hikaye sunumuyla geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bıraktı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde ise Ertan Saban, Özge Özberk ile Devrim Özkan üçlüsünün başrolünde çok etkileyici sahneler izleyicilerin beğenisini kazandı.

Bu iki dizinin perşembe akşamları birbirleri ile rekabet halinde olması ise büyük bir talihsizlik olarak değerlendirilebilir. Her iki diziyi de güçlü hikayeleri nedeniyle takip etmek isteyenler birisini seçmek durumunda kalıyor.

Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin müthiş yarışı asıl şimdi başladı! 9

28 temmuz perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği gibiyi tüm kişiler kategorisinde daha iyi reytinglerle geçerek günün ikincisi olan Duy Beni dizisi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise rakibinin bir hayli gerisinden geliyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi AB ve ABC1’de gün ikincisi olurken, Duy Beni dizisi ise her iki kategoride de beşincilik elde edebildi.

Bu iki dizinin perşembe rekabeti asıl şimdi başladı ve bundan sonraki haftalarda en çok izlenen dizi olma konusunda Show TV ile Star TV arasında büyük ber rekabete tanıklık edeceksiniz.