Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisi iki dizi arasında adeta arada kaynıyor!

Seni Kalbime Sakladım dizisi iki dizi arasında adeta arada kaynıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Kalbime Sakladım isimli romantik komedi dizisi TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanıyor. Ancak bu diziyi izlemek isteyenlerin büyük bir çelişkisi de gün yüzüne çıktı. Perşembe rekabetinde hem Duy Beni hem de Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli iki faklı ve sıradışı olarak nitelendirilebilecek yapımlar var.

İşte böyle bir ortamda izleyicilerin kafası karışıyor. Birçok dizi hayranı Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz ikilisinin başrolünde yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisini izlemek istese bile, ya Duy Beni’yi ya da Gelsin Hayat Bildiği Gibi’yi tercih etmeye başladı.

Bazı izleyiciler de internet üzerinden Seni Kalbime Sakladım dizisini izlemeyi tercih ettiklerini belirten yorumlarla TRT1’e aslında mesaj yolluyor. Dizinin gün değiştirme ihtimali yok ama TRT1’in böyle bir adım atması durumunda reytinglerin daha iyi olma ihtimali var.

Sevda Erginci uzun bir aradan sonra dram projeleri yerine romantik komedi hikayesi tercih etti. Bu anlamda oyuncu adına kariyerinde bir ilk gerçekleşti. Ekin Mert Daymaz ile de çok başarılı biri dizi çifti olan Sevda Erginci, eğlenceli bir hikayede olunca da hayranları onun bu halini izlemeyi farklı ve eğlenceli olarak tanımlıyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisi iki dizi arasında adeta arada kaynıyor! 7

Sevda Erginci hayranları perşembe akşamları Seni Kalbime Sakladım’ı tercih etmek istese de bazı izleyiciler için Duy Beni veya Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizileri tercihte öne çıkabiliyor.

Şayet böyle iki güçlü yapımın karşısında olmasıydı Seni Kalbime Sakladım dizisinin çok daha iyi reytingler alma ihtimali vardı. Beşinci bölümü yayınlanan dizi tüm kişiler kategorisinde beşincilik elde ederken, AB ve ABC1’de ise dördüncülükler geldi.

Duy Beni’yi AB ve ABC1 kategorisinde geride bırakan Seni Kalbime Sakladım, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ise tüm kategorilerde gerisinde kaldı.

Şayet Seni Kalbime Sakladım dizisi başka bir gün yayınlansa belki de çok daha etkili olabilir, çok daha iyi reyting sonuçları elde edebilirdi.

Dizi adeta Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin arasında adeta kaynıyor.