Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Özge Borak bu yıl da geleneği bozmadı! Sosyal medyada annesinin doğum gününü kutladı!..

Oyuncu Özge Borak bu yıl da geleneği bozmadı! Sosyal medyada annesinin doğum gününü kutladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yetenekli oyuncu Özge Borak televizyon ekranlarında en son Menajerimi Ara dizisinde rol aldı. Dizide ‘Ceyda’ karakterini canlandıran oyuncu performansıyla beğeni topladı.

Rol aldığı projelerde yeteneğiyle adından söz ettiren Özge Borak,  Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı ünvanına sahip Leyla Atakan’ın yaşamını konu alan belgesel film Leyla Hanım’ın çekimlerini de geçtiğimiz aylarda tamamladı.

Her yıl sosyal medyada annesinin doğum gününü kutlayan Özge Borak bu yıl da geleneği bozmadı. Oyuncu sahilde, annesi Buket Dizici Borak  ile çekilmiş eğlenceli fotoğraf karelerini instagram hesabından paylaşarak; “Annem, gözümün nuru.. İyi ki doğdun” notunu düştü.

Oyuncu Özge Borak bu yıl da geleneği bozmadı! Sosyal medyada annesinin doğum gününü kutladı!.. 8

Oyuncunun hayranları da fotoğrafların altına, anne kıza güzel yorumlarda bulundular. Özge Borak ve annesinin pozları oyuncunun takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Oyuncu Özge Borak bu yıl da geleneği bozmadı! Sosyal medyada annesinin doğum gününü kutladı!.. 9

Özge Borak yakında, Leyla Hanım isimli filmde Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı ünvanına sahip ‘Leyla Atakan’ olarak sinemaseverlerle buluşacak. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

Seçimlerdeki başarısıyla Türkiye’de doğrudan seçilen ilk kadın belediye başkanı olarak 1968 yılında İzmit Belediye Başkanı olarak göreve başlayan ve 11 Şubat 1971 tarihinde geçirdiği trafik kazasında üç meclis üyesi yol arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Leyla Atakan’ın hayatının derinliklerine odaklanacak olan belgesel drama türündeki filmin senaryo danışmanlığını Gani Müjde yaptı.