Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, Gaye Turgut Evin ve Hazal Subaşı’dan ‘hayat güzel’ temalı paylaşımlar!

Özge Gürel, Gaye Turgut Evin ve Hazal Subaşı’dan ‘hayat güzel’ temalı paylaşımlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ünlü isimler instagram hesapları üzerinden farklı hallerini yayınlayarak takipçileri ile etkileşimde kalmaya özen gösteriyor. Özge Gürel, Gaye Turgut Evin ve Bensu Soral de sosyal medya üzerinden hayranlarına kendileri hakkında bilgi veren mesajlar yayınladılar.

Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile partner olan Özge Gürel, halinden memnun. Saçlarının yeni haline dikkat çeken oyuncu, “Hayat kısa, kahküller uzuyor” notu ile keyifli bir anını paylaştı.

Özge Gürel, Gaye Turgut Evin ve Hazal Subaşı'dan 'hayat güzel' temalı paylaşımlar! 9

Savaşçı dizisinin 5. sezonu için ekip yakında bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Gaye Turgut Evin de Çiğdem Ülgen karakteri için sete çıkmadan önce eşi Deniz Evin ile birlikte tatilin keyfini çıkartıyor. Oyuncu instagram hesabından ise “Canım babamın gözünden ben” notuyla fotoğrafını yayınladı

Özge Gürel, Gaye Turgut Evin ve Hazal Subaşı'dan 'hayat güzel' temalı paylaşımlar! 10

Çukur dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hazal Subaşı ise aşkı Rıza Kocaoğlu ile birlikte tatilin keyfini çıkartıyor. Pozitif paylaşımları ile sosyal medyada sıklıkla fotoğraflar yayınlayan Hazal Subaşı, hayranlarını da güzelliği ile mest etmeyi sürdürüyor.

Özge Gürel, Gaye Turgut Evin ve Hazal Subaşı'dan 'hayat güzel' temalı paylaşımlar! 11