Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek hayranlarını fena şaşırttı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek hayranlarını fena şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, son 2 yıla adeta damgasını vurdu. Oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Züleyha karakteri ile yeteneğini kanıtladı.

‘En iyi kadın oyuncu’ unvanını Altın Kelebek’te elde edememiş olsa da hayranlarının gözünde ekranda ondan daha başarılı rolünü canlandıran bir kadın oyuncu yok… Adana’da Ağustos ayında 3. sezon çekimlerinin başlayacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yoğun programı öncesinde Hilal Altınbilek tatilde gününü gün ediyor.

En son 7 Haziran’da instagram hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncu, 1,5 aydan uzun bir süre sonda yeniden hem de üst üste 2 fotoğrafını yayınlayınca hayranları da bu duruma bir hayli şaşırdı. Sosyal medyayı nadir kullanan isimlerden olan Hilal Altınbilek, güzelliği ile yine takipçilerini mest etti.

Ünlü oyuncu, “Akşamüstü güneşini kim sevmez?” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek hayranlarını fena şaşırttı! 8

Hilal Altınbilek, ilk paylaşımından bir kaç saat sonra bir paylaşım daha yaptı. Oyuncu, “Ve bir tane daha” notuyla aşağıdaki tatil fotoğrafını yayınladı.

Her iki paylaşıma da binlerce beğeni ve çok sayıda iltifat içerikli yorum geldi. Hayranları, “Güzelliğin göz kamaştırıyor” diye yorum bıraktı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek hayranlarını fena şaşırttı! 9