Ana sayfa Dizi Fragmanları Özge Gürel hayranları, Sipahi dizisindeki Canan’a hayran kaldı!

Özge Gürel hayranları, Sipahi dizisindeki Canan’a hayran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi dizisinin ikinci bölümü 19 Aralık Pazartesi akşamı Show TV ekranında yayınlanacak ama daha ilk bölüm ekrana gelmişken Özge Gürel hayranları, oyuncu için bu rolün ne kadar iyi olduğu değerlendirmesini yapmaya başladı.

Terörle mücadele biriminde komiser olarak çalışan Canan karakteriyle izlediğimiz Özge Gürel, dizi çekimleri öncesinde hem silah eğitimleri hem de dövüş konusunda bazı teknikler öğrendi. Bu öğrendiklerinin de etkisiyle artık silahlarla daha yakın bir iletişim halinde bulunan Özge Gürel, rolünün de hakkını verme konusunda yoğun bir çalışma yapıyor.

Özge Gürel için dizi hayranları, “Bu rol Özge’ye çok yakışmış, çok yetenekli” diye yorum bırakan izleyiciler, sosyal medyada oyuncuya desteğini artırarak sürdürüyor. Özge Gürel her rolü kendisi için bir sınav olarak gören ve buna en iyi şekilde hazırlanması gerektiğini bilen bir isim. Canan karakteri de oyuncunun şimdiye kadar canlandırdığı roller arasında hem aksiyon hem de hikaye dinamizmi bakımından en farklı işlerden birisi oldu.

Özge Gürel hayranları, Sipahi dizisindeki Canan'a hayran kaldı! 8

Kaan Yıldırım ile Kerem Alışık ikilisinin de başrolünde yer aldığı Sipahi dizisinde kahraman ajanların sahadaki mücadelesi ekrana geliyor ve milli duyguları açığa çıkartan sahneleri ile Sipahi dizisinin uzun süreli bir yapım olma ihtimali de güçlü gözüküyor. İlk bölüm reytinglerinin de iyi gelmesinin ardından Sipahi dizisinin ikinci bölümde izleyici sayısını artırması da beklenen gelişmelerden birisi.

Peki ikinci bölümde neler yaşanacak? Binlerce insanın olduğu stadyumda yaşanan patlamanın korku dolu anlara sahne olduğu tanıtımda Canan’ın Korkut Ali’yi sorgulaması dikkat çekiyor. Sipahi’ler Habtor’un peşine düşerken, terör saldırılarına karşı neler yapacakları büyük bir merakla bekleniyor.

Özge Gürel hayranları, Sipahi dizisindeki Canan'a hayran kaldı! 9

Sipahi ekibi, bombayı durdurmayı başarmıştır. Ancak bu onları bekleyen oyunun sadece küçük bir parçasıdır. Ali ise önce Viyana ardından stadyumda karşılaştığı Canan’a bir açıklama borçludur. Aynı zamanda her istihbarat çalışanı gibi ikili hayat yaşayan Ali, kimliğini korumak zorundadır.

Habtor’un yaşadığını öğrenen Yıldırım, onu yakalamanın hesaplarını yapmaktadır. Sipahi ekibi çözmeye çalıştıkları gizli oyunu tam olarak öğrenmeye çalışmaktadır. Bunun tek yolu ise iyi planlanmış bir operasyon gerçekleştirmektir. Ancak tüm ekip, bir anda kendilerini beklemedikleri bir tehlikenin içerisinde bulurlar.