Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun aşkı harbi bir aşk!

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun aşkı harbi bir aşk!

tarafından ker_def
‘Aşkta kontrolü kaybetmeyi seviyorum’

Özge Gürel, Serkan Çayoğlu’yla ilişkisi için, “Aramızdaki aşk sayesinde birbirimizi kabullendik. Gerektiğinde kendimizi törpüledik” dedi

Özge Gürel, Elele dergisinin ocak sayısına kapak oldu. Üç yıldır meslektaşı Serkan Çayoğlu’yla birlikte olan oyuncu, aralarındaki en önemli bağın aşk olduğunu söyledi. Gürel, “Bu sayede birbirimizi kabullendik, birbirimiz için gerektiğinde törpülendik. Birlikte gülüyoruz, çok konuşuyoruz, kızıyoruz ve hepsi bu bağı güçlendiriyor” dedi. “Aşkta kontrollü müsünüz?” sorusuna ise oyuncu, “Kontrolümü kaybetmeyi sevdiğim tek şey aşk… Tabii bu sağlıksız bir kontrolsüzlük değil, hesapsızlık diyelim” cevabını verdi.

‘Kendimi güzel buluyorum’

Güzellik algısını çok kişisel bulduğunu ifade eden oyuncu, “Bu kavramı genelleştirilip, bir forma sokmayı sevmiyorum. Birileri bir şeyi etiketliyor ve hepimiz ‘Hımm demek öyle’ diyoruz. Kendimi seviyorum, güzel buluyorum, bazen bulmuyorum” açıklamasını yaptı.

Kendisini sektörün neresinde gördüğüyle ilgili de konuşan Gürel, “Çok keyifli, özgür olacağıma inandığım ama nereye gideceğimi ve neler olacağını yolda yaşadıkça öğreneceğim bir seyahate çıkmışım gibi hissediyorum. Çok heyecanlı, meraklı bir yerde duruyorum. Bitişleri de başlangıçları da seviyorum. Her seferinde önüne beyaz bir kağıt veriliyor, doldurmak sana ve hayata kalmış” dedi.