Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel komiser, Kerem Alışık istihbaratçı! Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım’ın yanında güçlü bir kadro var!

Özge Gürel komiser, Kerem Alışık istihbaratçı! Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım’ın yanında güçlü bir kadro var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında çok yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen Sipahi dizisinde, başrol Kaan Yıldırım’a verilmiş durumda. Kahraman bir istihbarat ajanı Korkut Ali Türkoğlu isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, hikayenin ana merkezinde yer alacak. Ünlü oyuncunun zorlu bir rolü omuzlayacağı Sipahi dizisinde rol alacak diğer isimler de çok etkili oyunculardan oluşuyor.

Kaan Yıldırım her sahnesiyle ve aksiyon dolu anlardaki performansı ile dizinin başarısı için en önemli faktör olarak gözüküyor. Oyuncunun performansı ne kadar iyi ve etkileyici olur ise, reytingler de o oranda yüksek gelecektir. Böyle zorlu bir rolde yer almak da her ünlü ismin altından kalkabileceği bir durum değil.

Kaan Yıldırım’ın bu büyük dizi sınavında en yakınında Özgü Gürel ve Kerem Alışık bulunacak. İki ünlü isim de yine başrolün hakkını verecek performanslar ortaya koyacaktır. Çekimlerine devam edilen dizi Türkiye’ye yönelik tehditleri engellemeye çalışan Milli İstihbarat Teşkilatı ajanlarının ortaya koyduğu mücadeleyi anlatacak.

Özge Gürel komiser, Kerem Alışık istihbaratçı! Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım'ın yanında güçlü bir kadro var! 8

Sahada başarılı operasyonları ile tanınan Korkut Ali Türkoğlu karakterinin Kaan Yıldırım’a çok yakıştırıldığını ve hayranlarının fragmanları izledikçe de oyuncuya birçok övgü dolu yorumla destekte bulunduğunu belirtelim.

Özge Gürel, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara aksiyon dolu bir karakter ile dönecek. Terörle Mücadele Komiseri Canan Doğan’ı canlandıracak olan Özge Gürel, yine hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor.

Özge Gürel komiser, Kerem Alışık istihbaratçı! Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım'ın yanında güçlü bir kadro var! 9

Milli İstihbarat Teşkilat’nın tecrübeli isimlerinden Yıldırım Bozok’a ise usta oyuncu Kerem Alışık hayat veriyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından ünlü oyuncu bu sefer de Sipahi projesiyle gündeme gelecek.

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi’nin kadrosunda yer alan şu isimler de çok dikkat çekiyor: “Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci.”

‘Sipahi’ çok yakında Show TV’de yayınlanacak ve büyük bir başarı kazanması kimseyi şaşırtmayacaktır.