Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin sonunda Ferit intihar mı edecek?

Yalı Çapkını dizisinin sonunda Ferit intihar mı edecek?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük bir heyecanla izlenmekte. OGM Pictures imzalı dizinin bu hafta 10. bölümü ekrana geldi. İlk bölümdeki düşük reytinglerden sonra bir anda patlama yapan Yalı Çapkını dizisi, sezonun en yüksek reytingini alan dizi olarak ekrana damgasını vurdu ve vurmaya da devam ediyor!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanıyor. Danışanlarının hayat hikayelerini kitaplaştıran Budayıcıoğlu’nun kitaplarından Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir’in ardından Yalı Çapkını dizisi de büyük ilgi görüyor.

Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını, özellikle Ferit ve Seyran karakterlerinin atışmaları, tatlı tartışmaları ile izleyicinin çok sevdiği sahnelerle ekrana gelmekteydi. İstemedikleri halde evlendirilen Seyran ve Ferit’in birbirlerine giderek daha çok alışmaları, ilerde aşık olmalarını bekleyen izleyici için heyecanlı bir süreç.

Yalı Çapkını dizisinin sonunda Ferit intihar mı edecek? 8

Bu arada Yalı Çapkını dizisinin gerçek hikayesinin sonu da ayrı bir merak konusu! TV Eleştirmeni ve Köşe Yazarı Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili bir bilgi paylaşımı yaptı. Koloğlu, “Yalı Çapkını finali belli mi?” sorusuna, Ferit’in iflas edeceği ve sonrasında intihar ederek hayatına son vereceğinin söylendiğini ifade ediyor. Sina Koloğlu, “Bu sezonun flaş dizisi Yalı Çapkını ile ilgili haber. Final belli yani. Merak ettim sordum. Hem yapım tarafına hem de yayınlayan kanal tarafına” diyerek söylentilere aldığı yanıtı aktarmakta.

Sina Koloğlu’nun aldığı yanıta göre hikayede Ferit’in öleceği konuşulsa da dizinin ilerleyen bölümlerinin gidişatı, dizinin kaç sezon süreceği ile ilgili bazı ayrıntıların bu durumu değiştireceği yanıtını aldığını belirtiyor.

Yalı Çapkını dizisinin sonunda Ferit intihar mı edecek? 9

Koloğlu, sosyal medya hesabında konuyla ilgili olarak aldığı yanıtı şu şekilde aktarmakta: “Final kafalarda olur, her izleyicide. Ama o hiç bir zaman gerçekleşmez. Bu bir gerçek hikaye. Muhtelif finalleri olabilir. Dizinin gidişatına göre değişir. Dizinin ne zaman biteceği şimdi bilinmiyor. Seyran’ın ya da Suna’nın kendi finalleri olacaktır mutlaka. Halis Ağa’nın da finali olacaktır. Bütün hepsi dizinin gidişatı ile oluşacaktır.”

Kendisine Yalı Çapkını dizisinin finali ile ilgili sorusu üzerine söylenenlerin bunlar olduğunu belirten Sina Koloğlu, “Şu an dizinin yazılmış bir finali yok” diyerek gidişatın dizinin finalinde neler olacağını belirlediğine işaret ediyor verilen yanıttan.