Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel, Sipahi dizisindeki rolünü ilk kez anlattı ve heyecanını böyle paylaştı…

Özge Gürel, Sipahi dizisindeki rolünü ilk kez anlattı ve heyecanını böyle paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin 12 Aralık’ta yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizisi Sipahi için geri sayım başladı! Merakla beklenen dizide Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık başrollerde yer alıyorlar. Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan ajanların hikayelerini anlatacak olan dizide, ülkeyi tehdit eden karanlık güçlere karşı mücadele konu alınıyor.

Çekimleri Berlin, Gaziantep ve İstanbul’da yapılan dizinin yüksek tempolu, aksiyonu bol sahnelerinden ilk görüntüler tanıtımda da yer aldı. Özge Gürel’in Canan isimli bir terörle mücadele komiserine hayat verdiği dizide Kaan Yıldırım ise Korkut Ali Türkoğlu isimli bir MİT ajanını canlandıracak.

Diziyle ilgili heyecanını Show TV mikrofonlarına anlatan Özge Gürel, “İstihbarat teşkilatının hikayesi. Onların yaşadıkları, başlarına gelen olaylar, onların yaşadıkları olayların ülkeye yansıması. İlginç, güzel bir hikaye” diye konuştu.

Oyuncuların afiş çekimleri için bir araya geldikleri keyifli geçen çekimlerde Özge Gürel, kendi oynadığı karakterle ilgili bilgiler de verdi. Oyuncu, “Ben teşkilatta değilim. Benim karakterim dışarıda biraz. Ben emniyet mensubuyum. Terörle mücadele komiserini oynuyorum. Benim için de çok ters köşe bir rol oldu. O yüzden çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Özge Gürel, Sipahi dizisindeki rolünü ilk kez anlattı ve heyecanını böyle paylaştı... 7

Yapımını CNP Film’in üstlendiği, kadrosunda ayrıca Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, İsmail Düvenci, Nurettin Sönmez, Elit Andaç Çam gibi isimlerin de yer aldığı Sipahi dizisi, 12 Aralık Pazartesi saat 20:00’de Show TV’de ilk bölümüyle ekranlara gelecek.