Ana sayfa Dizi Haberleri Tv8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün dizisi ilk tanıtımın ilk sahnesiyle izleyiciyi kaptı bile!

Tv8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün dizisi ilk tanıtımın ilk sahnesiyle izleyiciyi kaptı bile!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in sezondaki iddialı yapımlarından birisi olarak uzun zamandır gündeme gelen Sıfırıncı Gün isimli dizi merakla bekleniyor. Çekimlerine bir süre önce başlanan diziden gelen tanıtım, izleyenler tarafından beğeni topladı. Konusuyla, oyuncularıyla ilgi çekici bir hikaye geliyor!

Dizinin ilk tanıtımının ilk sahnesi, bir meyhanede geçiyor. Sahnede çalan şarkı ise Fantezi müziğin kralı olarak adlandırılan, 2017 yılında beyin kanamasından hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın hafızalara kazınan şarkısı ‘Çare Gelmez Ağlamaktan’ ile başlıyor. İzleyenleri tam 12’den yakalayan bu şarkı ile bir meyhanede başlayan sahneler dikkat çekti.

İçinde mafyanın, aşkın da yer aldığı bir polisiye hikaye olan Sıfırıncı Gün’ün başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat yer alıyor. Ancak dizinin oyuncu kadrosunda, hepsi birbirinden başarılı ve başroller kadar önemli rollere sahip isimler bulunuyor! Sarp Akkaya, Yiğit Özşener gibi rol aldıkları her yapımda konuşulan iki başarılı oyuncu da öne çıkan karakterlere hayat veriyorlar.

Tv8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün dizisi ilk tanıtımın ilk sahnesiyle izleyiciyi kaptı bile! 9

Usta oyuncu Turgay Tanülkü ile birlikte Adnan Biricik ve Savaş Özdemir gibi güçlü oyunculuklarıyla tanınan ve ekranın fenomen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de rol almış isimler, Sıfırıncı Gün dizisinde yeniden bir araya geliyorlar. Ayrıca kadroda Damla Colbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Çağla Irmak da yer almakta.

Polislik mesleğinin zorluklarının, yaşadıkları hayatın mücadelesinin, görevleri uğruna neler kaybettiklerinin de anlatılacağı Sıfırıncı Gün dizisinde, aksiyonun hiç bitmediği heyecan dolu bir hikaye bekliyor izleyicileri.

Tv8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün dizisi ilk tanıtımın ilk sahnesiyle izleyiciyi kaptı bile! 10

Dizide arkadaşının intikamını almak isteyen bir polisin, suçluların peşine düşmesi ve devamında adaleti öne çıkarkarak kararı adalete bırakma mücadelesini anlatan bir dizi Sıfırıncı Gün.

Tanıtımı izleyenler, merakla ilk bölümü beklediklerini belirtiyorlar. Başarılı oyuncuları buluşturan ve hikayesi de sağlam bir konu üzerine kurulu olan Sıfırıncı Gün dizisinin ana karakterlerinden birine hayat veren Engin Öztürk’ün yeni imajı da dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez karakteri için sakallarını uzattı.

Tv8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün dizisi ilk tanıtımın ilk sahnesiyle izleyiciyi kaptı bile! 11

Henüz yayın tarihi belli olmayan Sıfırıncı Gün dizisinden gelen ilk tanıtımın ardından, yakın zamanda başlayacağı tahminleri yapılmakta. Dizinin diğer kanallardaki dizi yoğunluğu karşısında nasıl konumlanacağı ayrı bir merak konusu!

Sezonun iddialı projelerinden birisi olarak lanse edilen Sıfırıncı Gün’ün senaryosunu Atasay Koç kaleme alıyor. Yönetmenliğini ise Süleyman Mert Özdemir yapmakta. Dizinin sadece Türkiye’de değil yurtdışında da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Bir bölümü ABD Miami ile birlikte Arnavutluk’ta da çekileceği biliniyor. Uluslararası bir polisiye ve suç odaklı bir dizi olarak heyecanla beklenmekte. İşte dizinin ilk tanıtımı…