Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, Sipahi dizisinden çok memnun ama hayranları aynı şeyi düşünmüyor!

Özge Gürel, Sipahi dizisinden çok memnun ama hayranları aynı şeyi düşünmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, Sipahi dizisinin başrol kadın oyuncusu olarak yeniden ekranlara dönüş yaptı. Kaan Yıldırım ile partner olan oyuncu, Canan isimli terörle mücadele birimindeki bir komiseri canlandırıyor. Dizi için hem silah hem de dövüş eğitimleri alan Özge Gürel, yıllardır öğrenmek istediği şeyleri öğrenmesini sağladığı için de Sipahi dizisinden büyük keyif alıyor.

İlk kez adrenalin dolu ve aksiyon sahnelerinde yer alan Özge Gürel için Sipahi dizisi etkileyici ve merak uyandırıcı bir deneyim oluyor. Dizinin setinde her şeyin yolunda olduğunu söyleyen oyuncu, ayrıca izleyicilerden gelen tepkilerden de çok memnun.

Özge Gürel, 4 bölümü yayınlanan Sipahi dizisi için şunları söyledi: “Ben çok mutluyum, çok keyifliyim işin içinde olduğum için. Çok da güzel gidiyor, aldığımız tepkiler de çok güzel.”

Ünlü oyuncunun hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Sipahi dizisinin iyi bir iş olmasına rağmen, hak ettiği reytingleri bulamamaktan şikayetçi. Reyting sistemine kızan hayranların en büyük endişesi ise ortalamanın altına gerileyen reytingler nedeniyle Sipahi dizisinin erken final yapması olarak gözüküyor. Henüz böyle bir tehlike olmasa bile artık diziler konusunda uzmanlaşan izleyiciler, reytinglerin ortalamanın altına gerilemesinin kötü bir işaret olduğunu iyi biliyor.

Özge Gürel, Sipahi dizisinden çok memnun ama hayranları aynı şeyi düşünmüyor! 11

Serkan Çayoğlu’nun daha önce Halka dizisinde partnerlik yaptığı Kaan Yıldırım, yıllar sonra şimdi de Özge Gürel’in partneri olarak Sipahi dizisinde başrolde yer alıyor.

Özge Gürel, bu rolü Kaan Yıldırım’ın kendisine tavsiyesi sayesinde kabul etmişti. Gürel, partneri hakkında şöyle konuştu: “Birlikte çalışması çok rahat ve konforlu bir partner. Kaan ile çalıştığım için gayet mutluyum.”

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin hayranları en çok da onlardan bebek bekliyor. Sosyal medyada çocuk sahibi olmaları konusunda hayranlarından sık sık tavsiye alan ünlü çift, şimdilik bu konuda kariyer odaklı düşünüyor.

Özge Gürel, “Çocuk yok, daha çalışıyoruz” diye konuştu.