Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ters köşenin kralını yapacak! Sipahi dizisinde Canan’ın hikayesi yürekleri yakacak!

Özge Gürel ters köşenin kralını yapacak! Sipahi dizisinde Canan’ın hikayesi yürekleri yakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, 2022 yılı içinde Hayaller ve Hayatlar isimli dijital dizide rol aldı belki ama, en son televizyon projesi Bay Yanlış olmuştu. Aradan geçen 2 yılın ardından yeniden bir televizyon projesi için sete çıkan oyuncu, Canan Doğan isimli bir karakteri canlandıracak. Dizinin ana konusu istihbarat çalışmaları ve ajanların kahramanlık öyküsü üzerine kuruldu.

Ancak Özge Gürel’in canlandırdığı karakter olan Canan Doğan, çok daha farklı ama güçlü bir kadın olacak. Canan karakterini terörle mücadele komiseri olarak izleyeceksiniz. Özge Gürel de yeni dizisinde eski rollerinden çok farklı olarak, hem güçlü hem de aksiyon dolu anlar yaşamaktan çekinmeyen bir kadın karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncunun rolü kabul etmesinde ise partneri Kaan Yıldırım’ın yönlendirmesi olduğunu biliyoruz. Yıldırım, başrol teklifini kabul ettikten sonra yakın arkadaşı Özge Gürel’e senaryoyu gönderip partneri olmasını istemişti.

Özge Gürel ters köşenin kralını yapacak! Sipahi dizisinde Canan'ın hikayesi yürekleri yakacak! 7

Yeni dizisi için çok heyecanlı olduğunu saklamayan Özge Gürel, Canan Doğan karakterinin kendisi adına ters köşe bir rol olduğunu ve heyecanının da bundan kaynaklandığını anlattı.

Oyuncu, “İstihbarat Teşkilatı’nın hikayesi. Onların yaşadıkları, başlarına gelen olaylar. Bu olayların ülkeye yansıması, ilginç ve güzel bir hikaye. Terörle mücadele komiserini oynuyorum. Benim için çok ters köşe bir rol oldu, onun için heyecanlıyım” açıklamasını yaptı.

Gerçekten de oyuncunun hayranları karşılarında silah kullanan, dövüşen, zekası ile suçluları alt eden, güçlü ve etkili bir kadın karakteri görecekler.

Özge Gürel adına Sipahi dizisinin kariyerinde en farklı ve hayranlarını şaşırtacak bir hikaye olacağını belirtmek gerekiyor.

Canan çok güzel piyano çalan ama sesine güvenmeyen, müzisyen olmak isterken polis olarak hayatına devam eden birisi. Konservatuvar sınavına girmek için yola çıktığı sırada patlayan bir bomba ile yaralanan Canan, ölen bir çocuğun ardından polis olmaya karar vererek ilginç bir hikayeye de sahip birisi olacak.

Canan karakterini hikayesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.