Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ve Elçin Sangu’nun önüne gelen büyük şans!

Özge Gürel ve Elçin Sangu’nun önüne gelen büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular yer aldıkları projelerin başarıları sonrasında magazin gündeminde ve sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor. Bu ilgilerden birisi de dergiler üzerinden gerçekleşiyor… Elçin Sangu ve Özgü Gürel de Eylül ayı ile birlikte iki iddialı derginin kapağını süslüyor… İki ünlü isim de instagram’da yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden büyük destek buldu.

Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile birlikte başrolde bulunan Özge Gürel, başarılı oyunculuğu ile göz doldurdu. Dizinin yurt dışında çok sevilmesinin sebeplerinden birisi de genç oyuncunun yabancı hayranlarının fazlalığı… Özge Gürel, All Magazine isimli derginin Eylül sayısına konuştu. Oyuncu, “Enerjilerin bitmek bilmediği, çekmelere doyamadığımız bu şahane gün için emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek de özel pozlarını çeken ekibe teşekkür etti.

Özge Gürel ve Elçin Sangu'nun önüne gelen büyük şans! 9

Benzer bir gururu Elçin Sangu da yaşıyor… Star TV ekranında yakında izleyicilerle İyi Günde Kötü Günde dizisinde buluşacak olan oyuncu, yeniden çok konuşulan isimler arasına katıldı.

L’officiel eylül sayısına konuşan ve özel pozlar veren oyuncu, hayranlarından büyük beğeniler aldı.

Özge Gürel ve Elçin Sangu'nun önüne gelen büyük şans! 10

“Kadının Gücü” notu ile fotoğraflarını instagram hesabından yayınlayan Elçin Sangu’ya takipçilerinden ilgi büyük oldu.

Binlerce beğeni ve iltifat alan oyuncu, yeni rolüyle de çok merak ediliyor.

Özge Gürel ve Elçin Sangu'nun önüne gelen büyük şans! 11