Ana sayfa Dizi Haberleri Eski arkadaşlıklar, Bir Küçük Gün Işığı dizinin başarısında pay sahibi oldu!

Eski arkadaşlıklar, Bir Küçük Gün Işığı dizinin başarısında pay sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin bu sezon başarılı bir çıkış yapan dizisi Bir Küçük Gün Işığı, yurt dışına açılması ile de dikkatleri çekti. Cannes fuarında Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisi, dizinin yurt dışına satışı için önemli adımların atılmasında pay sahibi oldu. İki başrol oyuncusunun etkileyici uyumunun yanı sıra, akıcı bir hikaye olması nedeniyle de Bir Küçük Gün Işığı dizisi pazartesi akşamları başarılı şekilde yoluna devam ediyor.

Dizinin setinde yoğun ama neşeli bir çalışma ortamı da bulunuyor. Her ne kadar bir dram hikayesi olsa bile, dizi ekibinin keyifli bir çalışma süreci içinde bulunduğunu gelen görüntülerden anlıyoruz. Dizide Mehveş karakterini canlandıran Güneş Hayat, daha önce Berk Oktay ile başka bir projede daha çalıştığını, Tuğçe Açıkgöz’ün de oğlunun bir arkadaşı olduğu için önceden tanıdığını anlattı. Güneş Hayat, “Onlarla aynı sette buluşmak zaten benim için büyük bir mutluluk kaynağıydı” dedi.

Eski arkadaşlıklar, Bir Küçük Gün Işığı dizinin başarısında pay sahibi oldu! 8

Tuğçe Açıkgöz de ekipteki herkesin çok iyi olduğunu ve sette kendisini çalışıyor gibi hissetmediğini ifade etti. Güneş Hayat’ın uzun zamandır beraber çalışmak istediği birisi olduğuna değinen Açıkgöz, şöyle konuştu:

“Güneş Hayat’ın elinde büyüdüm sayılır, çok eskiden tanıyorum. Esra’yı (Dermancıoğlu) da eskiden tanıyorum. Berk’i de burada tanıtım ve gerçek hayatta abim olsa bu kadar olurmuş diye düşünüyorum. Hepsiyle de çok huzurlu ve güzel çalışıyoruz gerçekten.”

Güneş Hayat’ın hem Berk Oktay’ı hem de Tuğçe Açıkgöz’ü eskiden tanıması önemli bir avantaj oldu.

Eski arkadaşlıklar, Bir Küçük Gün Işığı dizinin başarısında pay sahibi oldu! 9

Tuğçe Açıkgöz ise, annesi Ümran karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu’nu ve Mehveş’i oynayan Güneş Hayat’ı eskiden tanıdığı için kendisini çok rahat hissediyor.

Tuğçe Açıkgöz ile Berk Oktay arasında da güçlü bir yakınlaşma olması dizinin gidişatı için gayet olumlu bir durum.

Tuğçe Açıkgöz’ün Berk Oktay’ı abisi gibi görmesi, kısa sürede ekibin çok iyi bir kaynaşma içine girdiğinin de bir göstergesi oldu.

Dizinin setindeki bu arkadaşlık ve dostluk ortamının, hikayenin başarısına da katkısı büyük.

Seray Kaya’nın Elif karakterini kariyerindeki ilk başrolü olarak tanımlaması ve bu diziye verdiği önem de daha önceki röportajında anlaşılmıştı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başarısı setteki oyuncular arasındaki iletişim ve ekibin projeye duyduğu yüksek inancın bir sonucu olarak, başarıdan başarıya koşmaya devam edecek gibi gözüküyor.