Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin düğün videosu sanki bir film fragmanı!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin düğün videosu sanki bir film fragmanı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İtalya’nın Verona eyaletindeki tarihi bir kalede dillere destan bir düğün gerçekleştiren Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz ay Almanya’da nikah masasına oturan oyuncu çift, aile fertleri ve yakın arkadaşlarının katılımıyla masal gibi bir düğünle kutlama yaptı. Ünlü çift, düğün günlerini bir video ile ölümsüzleştirdi.

Hayranlarının, düğün sabahı hazırlıklarından başlayarak, düğünün son anına kadar çiftin romantik ve eğlenceli pek çok anına tanıklık ettiği video sanki film fragmanı tadında olmuş.

Videoyu instagram hesabından yayınlayan Özge Gürel, altına uzunca bir teşekkür yazısı da kaleme aldı. Güzel oyuncu kendilerine destek olan isimleri sayarak onlara teşekkür etti.

Özge Gürel, duygusal mesajında şu ifadeleri de kullandı: “Eğer bizim gibi uzun vadeli planlar konusunda hüzünlü bir çabanız olsa da, pek becerikli değilseniz, son üç gün kalmadan panik olamıyorsanız ama tüm bunlara rağmen ‘Off çok güzel oldu’ diyebiliyorsanız uzun bir teşekkür listeniz oluyor.”