Ana sayfa Sosyal Medya Ve beklenen haber geldi! Bergüzar Korel sahnelere geri dönüyor!..

Ve beklenen haber geldi! Bergüzar Korel sahnelere geri dönüyor!..

tarafından sevda
Bergüzar Korel lahusa fotoğrafı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, ekranlara son olarak Vatanım Sensin dizisiyle gelmişti. Meslektaşı Halit Ergenç ile evli olan oyuncu, ikinci çocukları Han’ı dünyaya getirdikten sonra ekranlara bir süre ara verdi. Bu arada geçtiğimiz yıl kızı Leyla’yı kucağına alan ünlü oyuncu, bu süreçte üç çocuğunun bakımıyla ilgilendi.

Çekirdek ailesiyle birlikte kendisine Londra’da da bir yaşam kuran Bergüzar Korel, Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyor. Bir markanın reklam yüzü olan oyuncu reklam filmiyle hayranlarının karşısına çıktı. Hayranları oyuncudan yeni proje beklerken Bergüzar Korel’den sevindiren haber nihayet geldi. Oyuncu güzel haberi sosyal medyadan duyurdu.

Ve beklenen haber geldi! Bergüzar Korel sahnelere geri dönüyor!.. 2

Oyuncu tek kişilik oyuncu Kızlar ve Oğlanlar ile sahnelere geri dönecek. Bergüzar Korel instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarına “Beklemede kalın!” mesajını verdi.

Sahnedeki oyunculuğuyla takdir gören Bergüzar Korel, çok sevdiği bu projeye hamileliğinde yaşadığı bir sorun nedeniyle doktor tavsiyesiyle ara vermişti.  Daha sonrasında Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan süreçte de sahneye çıkamadı. Bilindiği gibi bir süredir tiyatroların yapılması da salgın nedeniyle durdurulmuştu.

Oğlu Han’ı 2020 yılının Mart ayında sağlıklı şekilde dünyaya getiren Bergüzar Korel, Kızlar ve Oğlanlar ile sahnede yer almış ancak kızı Leyla’nın doğumundan sonra yeniden ara vermişti. Oyuncunun tekrar sahnelere döneceğini duyurması hayranları arasında heyecan yarattı.