Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özberk hayranlarının beklediği gibi yine bir dönem dizisiyle mest edecek!

Özge Özberk hayranlarının beklediği gibi yine bir dönem dizisiyle mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özberk hayranları heyecanla Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı’nı bekliyor… 1980’li yıllarda geçen hikayesi ile yeni dizi projesinin çok iyi bir hikaye ortaya koyması bekleniyor. Dilek Taşı dizisi 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak.

Dizinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ile Ozan Dolunay bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda çok etkili isimler de var. Bunlar arasında Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Çiçek Dilligil’i de saymak gerekiyor. Özellikle de Özge Özberk hayranları için Dilek Taşı dizisi yeni bir dönem projesi olacağı için büyük önem taşıyor.

Özge Özberk de bu tür dönem dizilerini çok seven oyunculardan ve heyecanını da sosyal medyadan paylaştı. Oyuncu, dizinin ilk afişini yayınladı ve “Dönem işi özleyenleri ziyadesiyle bahtiyar edecektir efendim. 7 Eylül Perşembe Kanal D’deyiz” diyerek takipçilerine bilgi verdi.

Özge Özberk hayranlarının beklediği gibi yine bir dönem dizisiyle mest edecek! 7

1990’lı yıllardan bu yana ekrana olan başarılı isimlerden olan Özge Özberk, Bizimkiler isimli unutulmaz dizideki Zeynep karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

Cem Yılmaz’ın filmlerinde de sıklıkla yer alan oyuncu GORA, AROG, Arif V 216 ile Ayzek ile Bir Gece isimli projelerde bulundu.

Çemberimde Gül Oya gibi unutulmaz bir dönem dizisiyle de hayranlarını mest eden oyuncu; ayrıca Pis Yedili ve Kalbimdeki Deniz projeleriyle de çok konuşulan bir isim oldu.

Özge Özberk, geçen sezen Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli sevilen dizide yer aldı ve şimdi de yeniden televizyon ekranına dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Dilek Taşı dizisiyle bir kez daha bir dönem dizisinde izleyeceğiniz oyuncu, eminiz ki yine hayranlarını mest edecektir.