Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisi intikam ve aşkın güçlü duygularını izleyicilere sunmayı vaat ediyor!

Hudutsuz Sevda dizisi intikam ve aşkın güçlü duygularını izleyicilere sunmayı vaat ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hudutsuz Sevda isimli yeni Fox TV dizisinde ilk fragman yayınlandı ve izleyicilerin heyecanı da arttı. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ikilisi başrol çifti olarak öne çıkacak. Ancak dizinin etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Mesut Akusta gibi her role girebilen çok deneyimli bir isim dizinin kadrosunda yer alıyor. Ayrıca, Esra Dermancıoğlu gibi yıllardır kötü kadın rollerinde harikalar yaratan bir başka önemli isim daha Hudutsuz Sevda dizisinin başrolünde bulunuyor.

Genç oyuncular; Biran Damla Yılmaz, Burak Sevinç, Naz Çağla Irmak ve Alp Akar da kadrodaki dikkat çeken isimler oldu. Dram hikayesini izleyicilerin karşısına getirecek olan Hudutsuz Sevda dizisinin ilk fragmanına gelen tepkiler de gayet iyi gözüküyor.

Fragmanın yayınlanmasının ardından sosyal medya platformlarında ve youtube’da izleyicilerden büyük destek aldığı görülen Hudutsuz Sevda dizisi, değişik bir hikayeyi sunmayı vaat ediyor.

“Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar. Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.”

Bu sözler ile başlayan Hudutsuz Sevda dizisi bir intikam hikayesi olarak öne çıkacak. Aşkın kaçılamaz bir olgu olduğunu da yine bu dizide hissetme fırsatı bulacaksınız. Hem aşk hem de intikam bir dizinin hikayesinin ana konusu olunca da ortaya heyecan dolu sahneler çıkacaktır.

Sevdiği kadının öldürülmesi ile çılgına dönecek olan Halil İbrahim’in intikam öyküsünü izleyeceğiniz yeni dizi Hudutsuz Sevda çok yakında Fox TV ekranında başlayacak.