Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özberk’in yeni imajını gören hayranları oyuncuyu tanıyamadı!..

Özge Özberk’in yeni imajını gören hayranları oyuncuyu tanıyamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de Devrim Özkan ve  Ertan Saban ile başrolde yer alan oyuncu Özge Özberk yeni projesi için imajını tamamen değiştirdi.

2004 yılından bu yana Cem Yılmaz ile çalışan, AROG ile Arif ve 216 isimli filmlerde ‘Ceku’ karakterini canlandıran Özge Özberk, şimdi de ünlü komedyenin yeni filmi için sete çıktı.

Cem Yılmaz’ın Kara Komik Filmler serisinde yer alan ‘Ayzek’ karakteri ile çekeceği yeni sinema filminin kadrosunda yer alan Özge Özberk yeni imajıyla dikkat çekti.

Özge Özberk'in yeni imajını gören hayranları oyuncuyu tanıyamadı!.. 8

Ünlü komedyenin Netflix için çektiği Ayzek ile Bir Gece adlı filmin çekimleri bir süredir devam ediyor. Filmin setinden sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar da son derece ilgi çekti.

Özellikle Özge Özberk hayranları oyuncuyu tanıyamadı. Kıvırcık saçlı ve gözlüklü imajıyla dikkat çeken Özge Özberk’in rolü merak konusu oldu.
Özge Özberk'in yeni imajını gören hayranları oyuncuyu tanıyamadı!.. 9

Cem Yılmaz’ın Kara Komik Filmler serisinde yer alan ‘Ayzek’ karakteri izleyiciler tarafından da çok beğenilmişti. Yılmaz filmde, ‘Ayzek’ karakterinin hikayesini anlatacak. Özge Özberk’in yanı sıra Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Ahsen Eroğlu gibi önemli isimler de Ayzek ile Bir Gece’nin kadrosunda yer alıyor.

2000 yılında yayınlanan Bir Annenin Günahı isimli projenin kısa sürmesinin ardından uzun süre ekranda yer almayan Özge Özberk, yeniden dizilere dönüş yaptığı için hayranları tarafından da büyük ilgi görmeye devam ediyor.