Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hilal Altınbilek’in yeni dizi seçimi çok ilginç oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hilal Altınbilek’in yeni dizi seçimi çok ilginç oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, 4 sezon süren ve atv’nin en başarılı projelerinden birisi olarak anılan Bir Zamanlar Çukurova’da adeta büyük bir kariyer zıplaması yaşadı. Canlandırdığı Züleyha karakteri ile fakir bir kadından, zengin bir çiftlik sahibi hanım ağaya doğru büyük değişim yaşayan birisini canlandırmak o kadar da kolay değil. Ancak Hilal Altınbilek bunu gayet başarılı bir şekilde gerçekleştirdi ve geniş bir hayran kitlesi tarafından da destek buldu.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz sezon final yapan dizinin ardından birçok teklif aldı. Ancak oyuncunun seçiminin Star TV ekranında yayınlanacak olan Ab-ı Hayat isimli yapım olduğuna yönelik bilgiler basında yer aldı. Hilal Altınbilek, yine bir konakta yaşananların ekrana taşınacağı bir diziyle hayranlarının karşısında olacak.

Bu anlamda Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile Ab-ı Hayat arasında önemli bir benzerlik bulunuyor. Adana’da çekimleri yapılan atv dizisinin hikayesinin önemli bir bölümü de yine konakta geçmişti.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Hilal Altınbilek'in yeni dizi seçimi çok ilginç oldu! 7

Ab-ı Hayat isimli dizide yine durağan ve bir konakta yaşanan olayların yansıtılacağı, psikolojik derinliği olan bir hikayede yer almak ile birlikte Hilal Altınbilek, bir önceki dizisine benzer bir projeyi kabul etmiş oldu.

Birkan Sokullu ile partner olacağı da ortaya çıkan ünlü oyuncunun, yeni rolü şimdiden büyük merak konusu oldu. Çekimlerine yakın bir zaman içinde başlanması beklenen Ab-ı Hayat isimli dizinin yönetmenliğini başarılı isimlerden Hilal Saral’ın üstlenmesi de güçlü bir hikayenin gelmekte olduğuna yönelik mesaj veriyor.

Nuran Evren Şit gibi etkili bir senaristin hazırladığı hikayenin detayları merak edilirken, ünlü isimlere teklifler yapıldığına yönelik bilgiler de basında yer almaya devam ediyor.