Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder’e doğum gününde en güzel doğum günü hediyesi

Özge Özder’e doğum gününde en güzel doğum günü hediyesi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterine hayat veren Özge Özder, 1 Nisan 1978 doğumlu. Dün itibariyle yeni yaşına giren Özder, instagram sayfasından duygusal bir yazı kaleme aldı. Özder, bilindiği gibi henüz yeni bir anne. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Oyuncu, yeni yaşındaki en güzel hediyelerine değindi yazısında…

Sadakatsiz dizisi devam ederken hamile olduğunu öğrenmişti oyuncu. Diziye devam kararı ile pek çok meslektaşını da şaşırtmıştı.

Yapımcının da olumlu yaklaşımı ile birlikte doğumdan kısa bir süre öncesine kadar bol giysilerle hamileliğini saklayarak oynamaya devam etti.

Özge Özder ve Sinan Güleryüz çiftinin kızları Eva Luna, 11 Şubat günü dünyaya geldi. 40’ı çıkan Luna’nın yüzünü de o gün gösterdi oyuncu.

Şimdilerde video ve fotoğraflarla kızının son hallerini sevenleriyle takipçileriyle de paylaşmakta. Annesinin kopyası gibi olan Eva Luna ve babası Sinan Güleryüz ile fotoğraflarını yayınlayan Özder, doğumgününde en güzel hediyesinin onlar olduğunun altını çizdi.

Özge Özder, “İşte benim en güzel doğum günü hediyem” notuyla fotoğraflarını paylaştı eşi ve kızının. “Bir ömre bedelsiniz, sıkı sıkı sarılın yeter” diyen oyuncu, hatırlayıp kutlayan herkese de teşekkürlerini gönderdi.

İşte Özge Özder’in paylaşımları…