Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda öyle bir dizi ki, Star TV’ye reyting patlaması yaptıracak!

Gecenin Ucunda öyle bir dizi ki, Star TV’ye reyting patlaması yaptıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yeni sezonun en farklı ve heyecanla beklenen dizilerinden birisi olan Gecenin Ucunda yakında başlayacak. Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan dizinin başrollerinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi bir araya geldi. Fatih Harbiye dizi setinde başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştüren çift, evlilik ile de bunu taçlandırmıştı. Şimdi ünlü çift hem başrolde yeniden bir araya geldi hem de dizinin yapım ortağı oldu.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin bu özel konumu nedeniyle Gecenin Ucunda dizisinin çift adına büyük bir adım olduğunu, yeni dönemde kendi hikayeleri ile yapımcı sıfatlarının daha da çok öne çıkacağını anlayabiliyoruz. Gecenin Ucunda projesini bu kadar etkili bir hale getiren iki şey var. Bunlardan birisi Peride Celal’in muhteşem hikayesinin senaryoya dönüştürülmesi, diğeri ise çok başarılı bir oyuncu kadrosunun oluşturulması.

Gecenin Ucunda öyle bir dizi ki, Star TV'ye reyting patlaması yaptıracak! 9

Çocuğu ile beraber hayata tutunmaya çalışan ve aşktan yana umudunu kaybetmiş olan Macide karakterinin çevresindekilere şifa dağıtan yönü ile Neslihan Atagül yine ekranda farklı duygular yaşatacak. Kazım karakterinde izleyeceğimiz Kadir Doğulu ise Macide’nin artık umudunu kestiği aşkta yeni bir başlangıç olarak karşısına çıkacak.

Fragmanları yayınlandıkça diziye olan ilgi de giderek artıyor. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti sosyal medyada sürekli gündem oluyor. Gecenin Ucunda dizisinden yayınlanan son fragmanda Macide’nin “Başkasına yardım ettikçe kurtulursun, şifa verdikçe şifa bulursun” sözleri ekranda izleyicilerin özlediği yardımseverliği de öne çıkartacak bir yapımın gelmekte olduğunun haberini veriyor.

Gecenin Ucunda öyle bir dizi ki, Star TV'ye reyting patlaması yaptıracak! 10

Gecenin Ucunda, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor. Böyle etkili bir hikayeye sahip olmasının aynı sıra dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler de çok etkileyici gözüküyor.

Diziyi yurt dışındaki hayranlar da büyük bir merakla bekliyor ve yayınlanan fragmanlara yapılan farklı dillerdeki yorumları dijital platformlarda sıklıkla görebilirsiniz. Bu durum Gecenin Ucunda dizisinin hızlı bir şekilde yurt dışına yayılabileceği anlamına da geliyor.

Gecenin Ucunda öyle bir dizi ki, Star TV'ye reyting patlaması yaptıracak! 11

Tüm bu gelişmeler de uzun süredir diziler konusunda beklediği reytingleri alamayan Star TV’nin yeni sezonda bir patlama yapabileceğini ve Gecenin Ucunda dizisinin de kanalın izlenme oranlarını çok artıracağı düşünülüyor.

Geniş bir oyuncu kadrosunun bulunduğu dizinin tam kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal.”

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’un yazmakta olduğu dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.