Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin oyuncusu, Gecenin Ucunda dizisinde!

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu, Gecenin Ucunda dizisinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun çok merak edilen yapımlarından birisi olan Gecenin Ucunda dizisi ile ilgili ayrıntılar, Eylül sezonu yaklaştıkça ortaya çıkmaya başladı. Dizi ilk olarak Neslihan Atagül ile anılmaya başlanmıştı. Atagül’ün, en son Sefirin Kızı dizisinde oynarken sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak zorunda kalması herkesi üzmüştü. Yeni sezonda iddialı bir yapımla gelecek olması ise mutlu etmişti…

Daha da mutlu eden bir diğer haber ise TMC ile birlikte yapım ortağı olan eşi Kadir Doğulu’nun da dizideki partneri olması, iki oyuncunun hayranlarını çok sevindirdi. 2015’te yayınlanan Fatih Harbiye dizisinden beri birlikte bir dizide rol almaları beklenen oyuncu çift, şimdi yeni sezonda çok merak edilen bir diziyle geliyorlar.

Peride Celal’in 60’lı yıllarda yayınlanan aynı isimli romanından uyarlanan ve Star TV’de yayınlanacak olan Gecenin Ucunda dizisinin kadrosu da yavaş yavaş şekillenmekte. Yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiği, Başar Başaran ve Emre Özdür’ün senaryosunu yazdığı dizinin kadrosunda, Sadakatsiz’deki Derya rolüyle çok beğenilen Özge Özder de var…

Ayrıca kadroda Bestemsu Özdemir, Bertan Asllani, Tuba Ünsal, Zuhal Olcay, Şencen Güleryüz, Ebru Aykaç, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen de rol almakta. Eylül sezonunda ekrana gelecek olan ve bir dram ve aşk hikayesini öne çıkartan diziyle ilgili izleyiciler çok heyecanlı.

Özge Özder, Sadakatsiz dizisindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyada da çok aktif bir isim olarak izleyicilerin hayranlıkla, merakla takip ettikleri bir isim. Müzisyen eşi Sinan Güleryüz ile evliliğinden olan kızı Eva Luna ile sık sık instagram’dan videolar ve fotoğraflarını paylaşıyor.

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu, Gecenin Ucunda dizisinde! 7

İki sezon süren Sadakatsiz dizisinde rol alırken dünyaya gelen kızına da kendisi bakan oyuncu, annesi ve eşinin yardımı ile Eva Luna’yı büyütmeye devam ediyor. Özge Özder, çok farklı projelerde, bambaşka karakterle izleyici karşısına çıkıyor ve performansı ile de çok beğeniliyor.

2000’li yılların başlarından beri ekranda olan oyuncu, dikkat çeken Haziran Gecesi dizisindeki Lale karakterinden sonra Dudaktan Kalbe dizisinde Cavidan karakteriyle popülerliğini arttırmıştı. Daha sonra rol aldığı Ömre Bedel dizisindeki Aylin ve Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Emel olarak izlediğimiz Özge Özder, her rolünün hakkını vererek izleyicinin beğenisini kazanan bir isim.

Ayrıca Kehribar, umuda Kelepçe Vurulmaz, Rüya; Kocamın Ailesi gibi dizilerde de rol alan oyuncu, Mucize Doktor dizisindeki Kıvılcım karakteriyle de çok konuşulmuştu. Bu dizinin ardından Sadakatsiz ile ekranlara gelen Özge Özder, sezon sonunda veda eden diziden sonra yeni sezonda da Gecenin Ucunda dizisi ile geliyor.

İddialı diziler denilince akla Özge Özder geliyor! Sadakatsiz'den sonra yeni dizisi de çok iddialı olacak! 6

Enerjik ve esprili kişiliğiyle dikkatleri çeken oyuncu, hamileliğinin son günlerine kadar çalışmıştı. Setten çıkıp koşarak kızının bakımı ile ilgilenen oyuncu, tüm yoğunluğuna karşın başka projelerde yer alarak da şaşırtan  bir tempoyla hayatını sürdürüyor.

Youtube üzerinden hayranları ile buluşan ve sohbet programları yapan oyuncu, sosyal medyada da hayli etkin bir kişi. Gecenin Ucunda dizisinde Sara karakterine hayat verecek olan Özge Özder, sezonda da izleyici ile ekranda yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Yine farklı bir karaktere hayat vermesi beklenen Özge Özder’in yeni rolü de merak konusu.  Özder, dizide şifacı bir kadın olarak Neslihan Atagül’ün hayat verdiği Macide’nin dostu ve dizinin sevilen, iyi karakterlerinden birisini oynuyor.